Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Οι φωτογραφίες της ημέρας - Στα μπαράκια…



Μια ζωή ο Jack και ‘μεις μαζί…

Γκρεμίστε την Ελλάδα… εξαφανίστε την!

Ένα εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Jean Richepin…

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη.
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα).

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τελικά, μένει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας!



Κοινή δήλωση των βουλευτών που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση...
  Με υπευθυνότητα, ρεαλισμό και μεθοδικότητα αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε το καίριο ζήτημα του μέλλοντος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία.

Το χάλι μας σε ένα μικρό παραμύθι…



  Μια φορά κι ένα καιρό ένα μικρό τσαγκάρικο ήταν πάντα γεμάτο παπούτσια. Το τραστ των μεγάλων τσαγκάρικων, έστειλε τους λογιστές του που πήγαν στο μικρό κι έβγαλαν από το ένα παπούτσι το τακούνι, από το άλλο τα κορδόνια, από μια μπότα τη σόλα κ.λπ.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Τσίτσο, το λιμάνι φεύγει»…



  Και να που έφτασε η στιγμή, η θηλιά να σφίγγει επικίνδυνα γύρω από τον λαιμό της Δυτικής Μακεδονίας…

Να παραιτηθούν οι αιρετοί της Δυτικής Μακεδονίας…



Πρόταση του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου...
  Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, το Αθηναϊκό κράτος κώφευσε στις αντιδράσεις του λαού της Δυτικής Μακεδονίας για το πανεπιστήμιο και το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».
  Οι τεκμηριωμένες προτάσεις μας, οι παραστάσεις μας στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, οι μαζικές αντιδράσεις των πολιτών δε συγκίνησαν κανέναν.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αμύνταιο: «Συντηρητές μνήμης - ιστορίες από την ιστορία μιας πολίχνης»…



  Ο συλλογικός τόμος υπό την επιμέλεια του Γιατρού – Καρδιολόγου, Νικήτα Κακκαβά με τίτλο «Συντηρητές μνήμης - ιστορίες από την ιστορία μιας πολίχνης», είναι πραγματικότητα!

Εξοχότατε κύριε πρωθυπουργέ…



  Κύριε Πρωθυπουργέ, απευθυνόμαστε σε Σας και παρακαλούμε την ύστατη και κρίσιμη αυτή ώρα να παρέμβετε προσωπικά, για να… «διώξετε» όλα τα πνευματικά ιδρύματα από την όμορφη αποκλεισμένη και απομακρυσμένη Φλώρινα.
  «Διώξτε τα» τώρα, πριν κάνουν κι άλλη ζημιά στο πνεύμα, στην οικονομία και στον πολιτισμό μας. Εδώ πάνω έχουμε εφεύρει άλλες πιο σύγχρονες μορφές ανάπτυξης και μόρφωσης!!!  
  «Τα Πανεπιστήμια ΔΕΝ τα χρειαζόμαστε». Έχουμε επενδύσει σε υψηλού επιπέδου αθλητισμό και σε πανηγύρια ποιότητας (πολιτιστικά)!!!

Ψηφίσαν "ναι" στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»!!!

5 «ναι», 4 «όχι» και ένα «παρών» από τους Δυτικομακεδόνες βουλευτές στην ονομαστική ψηφοφορία…

Ανοικτή επιστολή προς του βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας των κομμάτων της Συμπολίτευσης…



Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
  Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης του σχεδίου με την ονομασία «Αθηνά» και με σκοπό την Ανασυγκρότηση του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Χώρας, στις επαφές εκπροσώπων του συλλόγου μαζί σας αλλά και δημόσια, αντιταχθήκατε ανοικτά στην κατάργηση του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, την οποία επιφέρει το ανωτέρω σχέδιο.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

H ομοφοβική διαφήμιση με τον «νταλικέρη αδερφή», που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων…



  Θύελλα διαμαρτυριών ξεσηκώνει η ελληνική διαφήμιση της airfasttickets, «πού πάει το αγόρι»; με τον ομοφυλόφιλο νταλικέρη.
 Δείτε την…

Επιτέλους! Η συγκυβέρνηση βρήκε ταλέντο…



Πετάει προς την ανάπτυξη η συγκυβέρνηση! 
Στη θέση της ειδικής συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, προσελήφθει η παρουσιάστρια Τάνια Ιακωβίδου… 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο εισηγήσεις:

Φλώρινα: Περιφερειακές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης…

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), την Τετάρτη 27,  Πέμπτη 28 και  Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, στις 8:30 μμ.

Στο ρελαντί ο ΑΜΥΝΤΑΣ την ΑΚΑΔΗΜΙΑ…



  Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Αμύντας επιβλήθηκε στο γήπεδο του της ουραγού Ακαδημίας Φλώρινας, με 24-9 και πλέον στο στρατόπεδο του συλλόγου, αρχίζουν και σκέφτονται τον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1, 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (ακολουθεί προγραμματισμένο ρεπό).

Η αθλητική δραστηριότητα του ΦΙΛΩΤΑ Μ.Π.Σ.



ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
  Νίκη με σκορ 28-20 για την ομάδα γυναικών του Φιλώτα Μ.Π.Σ. στον αγώνα της Α2’ Εθνικής με τον Α.Ο Κοζάνης που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου το Σάββατο 23/3/13.

Έκανε το χρέος του ο ΑΜΥΝΤΑΣ!



  Ο Αμύντας έκανε το χρέος του στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, παρά τις βασικές απουσίες των Δημητρίου, Χατζηπέτρου, Ελευθεριάδη, Παπαχρήστου, Ψωμά, Ιωαννίδη, Ρόμπη και Πετρίδη, οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη δεν πτοήθηκαν και διεκδίκησαν δυναμικά τη νίκη, ωστόσο η επιθετική δυστοκία και ένα τέρμα των Αρτινών

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Αμύνταιο…



  Με τη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και τμημάτων των Συλλόγων της πόλης, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στο Αμύνταιο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Απερίγραπτο περιστατικό στο Λουτράκι. Ο διοικητής της αστυνομίας πέταξε το στεφάνι φωνάζοντας «ντροπή» στους πολιτικούς…



  Σε έξαλλη κατάσταση ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης, την ώρα της κατάθεση στεφάνου απευθυνόμενος στους πολιτικούς πέταξε το στεφάνι φωνάζοντας «ντροπή σας».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Γενική σύρραξη στο Λουτράκι μετά την κατάθεση στεφάνου από βουλευτή της Χ.Α.



Άγριο ξύλο κατά την κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι.
  Όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι, ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες. Και τότε άρχισε το μπερντάκι...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Χωρίς εξέδρα επισήμων η παρέλαση στο Αμύνταιο…



  Πρώτη φορά, που σε παρέλαση δεν τοποθετήθηκε εξέδρα και όπως φαίνεται, οι «επίσημοι» για τις παρελάσεις τελείωσαν στο Αμύνταιο! Η  κίνηση των υπευθύνων που φέρνει πιο κοντά τους τοπικούς άρχοντες στο ...πόπολο! έκανε θετική εντύπωση, καθώς η θέση των είναι ανάμεσα στον κόσμο από τον οποίο προέρχονται…

Ξύλο στην Κοζάνη…



  Άγρια σύγκρουση μελών του ΠΑΜΕ με δυνάμεις της αστυνομίας κατά την κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

  Με συνθήματα "έξω οι Φασίστες από την γιορτή", ζητούσαν να μην γίνει κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…

Η Φωτογραφία της ημέρας...

Ψηλά τη σημαία...

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Βραδιά τέχνης και ερωτικής ποίησης, από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου…

  Άλλη μια ξεχωριστή και ιδιαιτέρως επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου τιμώντας την παγκόσμια ημέρα ποίησης, το βράδυ της Πέμπτης, 21 Μαρτίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΚΑΦΕ «ΑΙΘΡΙΟΝ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Εντοπίσθηκε αποθήκη με 11 κιλά ηρωίνη, πολεμικό τυφέκιο KALASHNIKOV και χιλιάδες φυσίγγια στη Φλώρινα…



Την αποθήκη χρησιμοποιούσαν από κοινού δυο ημεδαποί, από τους οποίους ο ένας αναζητείται. Ο δεύτερος συνελήφθη την 20-3-2013 από άνδρες του Λιμενικού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας γιατί επιχείρησε να  μεταφέρει στο εξωτερικό 12 περίπου κιλά ηρωίνης.

Οι Πόντιοι στην επανάσταση του 1821…



Του ΑΒΡΑΜΙΔΗ Θ. ΙΩΑΝΝΗ

  Το γεγονός, ότι ο Ευαγγελισμός του Γαβριήλ προς την Παρθένο Μαρία και η έναρξη της Άνοιξης, στις 25 Μαρτίου 1821, σήμανε την Ανάσταση του Γένους των Ελλήνων, είναι σ΄ όλους μας, μικρούς και μεγάλους, λίγο πολύ γνωστή ιστορία, την οποία όλοι μας ακούσαμε και μάθαμε από τις πρώτες τάξεις του Σχολείου μας.

  Το απίθανο εκείνο κατόρθωμα του ξεσηκωμού, στηρίχθηκε στην απόφαση των ραγιάδων, οι οποίοι πήραν στα χέρια τους την στέρεη θέληση, να βάλουν τέρμα στην ασυδοσία του βάρβαρου κατακτητή. Μη θεωρηθεί όμως εύκολη υπόθεση, διότι δεν ήταν καθόλου εξασφαλισμένο το αποτέλεσμά της.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα πρόβατα προγκήξανε και τα σκυλιά γαβγίσανε…



Στιχάκι (αλλά και τραγουδάκι), αφιερωμένο…
(για … την παγκόσμια ημέρα Ποίησης - λέμε τώρα)!
- γεια μου.
- μαύρα μάτια κάναμε να με δούμε.
- τι κάνω; καλά είμαι;
- καλά. για την ακρίβεια πολύ καλά. και όμορφα. και υπέροχα και λίγο δύσκολα. αλλά όμορφα δύσκολα.
- και δε μου λέω;

Νυμφαίο: Ζητάμε συγνώμη από τους επισκέπτες και τους φίλους μας…



  Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νυμφαίου, το Τοπικό Συμβούλιο και oι κάτοικοι του Νυμφαίου ζητούνε συγγνώμη από τους επισκέπτες και τους φίλους του Νυμφαίου, διότι παρά τις έντονες πιέσεις προς τον Δήμο Αμυνταίου, το Μουσείο Αργυροχρυσοχοϊας και Λαογραφίας, τα άλογα ιππασίας - περιπάτου και η υπηρεσία καθαριότητας βρίσκονται εκτός λειτουργίας από 1 Οκτωβρίου 2012!

Χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος…



  Kαι τώρα τι γίνεται; Θα βγει η Κύπρος από το ευρώ; Θα πτωχεύσει; Θα χάσει τα πετρέλαια και το αέριο μαζί; 
  Τα πάντα παίζονται. Όλα είναι ρευστά και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι Μέρκελ και Σόϊμπλε έσπασαν τα μούτρα τους. Έσπασε ο τσαμπουκάς τους! 

«MASTER MASKE CLASS» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου…



   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο παιδικός αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου. Μικροί και μεγάλοι, παιδιά, γονείς και δάσκαλοι, όλοι με αποκριάτικη αμφίεση και κέφι, χόρεψαν, έπαιξαν, ζωγράφισαν και διασκέδασαν στο καφέ ΑΙΘΡΙΟΝ το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Η Καθαρά Δευτέρα στη Φλώρινα…



   Την Καθαρά Δευτέρα γιόρτασαν οι κάτοικοι του Δήμου Φλώρινας στο χώρο του γηπέδου στην πόλη της Φλώρινας. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας, μοιράστηκαν λαγάνες και νηστίσιμα εδέσματα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, ενώ δεν ήταν λίγος ο κόσμος ο οποίος παρευρέθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Έχασαν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους οι υποταγμένοι της τρόικας...



  Έχουν πάθει πολιτικό και πολιτισμικό ταράκουλο οι τρεις της συγκυβέρνησης. Τους χαλάει τη σούπα η αντίδραση της Κύπρου, που πια βαδίζει και πλέει σε άλλα λιμάνια συμμάχων αλλά και οικονομικών προτεραιοτήτων.
  Οι βουλευτές που κατέστρεψαν την πατρίδα μας, μπροστά σ’ αυτή τη ψηφοφορία έχουν τύψεις;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η μικρή μας πόλη σβήνει, ο ορίζοντας γύρω κλείνει… άιντε… και καλή Σαρακοστή!



Γράφει ο Α.Θ.Ρ.  
(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)


  Πιθανόν όλα έχουν αρχή και τέλος στη ζωή. Ακόμα και οι πόλεις, και οι κοινωνίες κάποτε, σβήνουν και πεθαίνουν. Κι εμείς, ζούμε …τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Νυμφαίο: Πέταγμα του χαρταετού στα 1.300;…



  Με τη συμμετοχή του χιονιά, εκατοντάδων επισκεπτών και εκχιονιστικών μηχανημάτων, γιορτάστηκαν τα κούλουμα στο Νυμφαίο, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ του Δήμου Αμυνταίου…

Ξινονερίτικο καρναβάλι 2013…



  Με αμείωτο κέφι και με ξέφρενους ρυθμούς γιόρτασαν την Αποκριά στον Δήμο Αμυνταίου, ντόπιοι κι επισκέπτες, με καρναβαλικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξινού Νερού, στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Οι Φωτογραφίες της ημέρας...


Καρναβάλια...

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς ζει το Ξινό Νερό…

Ας πάμε 10 χρόνια πίσω και ας θυμηθούμε πως γιόρτασαν τις αποκριές οι χιλιάδες επισκέπτες του Ξινού Νερού…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Δεν γουστάρω τους έξυπνους…

Τον ...βάρεσε η άνοιξη!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


Πιο μόνοι, πιο αποφασισμένοι…


Τρίτη μέρα δράσεων για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Μεσονήσι…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δυο μεγάλες διακρίσεις για το κρασί ΜΥΛΟΣ της οινοποιϊας ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ…



  Δύο πολύ μεγάλες διακρίσεις κατέκτησε το κρασί Μύλος Λευκός 2012 της οινοποιίας Βεγορίτις του Χρήστου Μπόσκου στον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου στη Θεσσαλονίκη. 

Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου λόγω εορτών…

  Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, μεταφέρεται η διενέργεια της Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. 
  Η Λαϊκή Αγορά του Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί:

Α. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, αντί της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2013, λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας και

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αι Απόκρεω εν Αμύνταιον εις έτη 1981!



  Ψάχνοντας στα συρτάρια της βενετσιάνικης σιφονιέρας, προίκα της γιαγιάς, στο προ-τελευταίο συρτάρι της, κάπου στο βάθος, βρήκα ανταποκρίσεις από το τοτινό ακμάζον Αμύνταιον, προς εφημερίδας των Αθηνών και της συμπρωτευούσης Θεσσαλονίκης.

  Κάτι περί ...Ανεξαρτήτων Ομάδων, περί ντίσκο ΦΗΒΕΡ, Πάμπ ΧΟΜΠΟ και συναυλία του ΡΟΚ συγκροτήματος «ΣΚΑ»…

ΔΕΣ ΤΕ ΤΑ…

Σε λίγο θα χλιμιντρίζουμε! Αλλαντικά με κρέας αλόγου εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη…



  Κρέας αλόγου σε σκευάσματα αλλαντικών που πωλούνταν σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντόπισε το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί.

Η Φλώρινα στο σκοτάδι…



Διαχρονικό ΒΙΝΤΕΟ για ένα στολίδι της Ελλάδας που (σκοπίμως ή κατά λάθος) έπεσε από το δέντρο της ανάπτυξης και …έσπασε!

Μιλάμε για ποιότητα, όχι μετριότητα!



Με αφορμή τη «έκκληση» για κινητοποιήσεις…

(Μιλάμε για γέλιο και κλάμα μαζί)! Πάμε...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πρώτοι και με …διαφορά!



ΖΗΤΩ! Η Δυτική Μακεδονία οδηγεί την κούρσα (της ανεργίας)…

  Στο 26% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας το τέταρτο τρίμηνο του 2012, από 24,8% που ήταν το τρίτο τρίμηνο, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

  Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 5,2% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 26,3% σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2011 και ανήλθε σε 1.295.535.

Ο νόμος του Μέρφυ…

Και μην μου πείτε ότι δεν σας έχει συμβεί…

Ανοιχτή επιστολή στο Λαό της Δυτικής Μακεδονίας, για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»…



Παράδειγμα Υποτέλειας…
«Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Απευθυνόμαστε σε Σας και παρακαλούμε την ύστατη και κρίσιμη αυτή ώρα να παρέμβετε προσωπικά, για να …

Φιλώτας: Αποκριάτικος χορός του ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ…

Αμύνταιο: Αποκριάτικο παιδικό πάρτι Master Maske Class…


Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας…



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ενημερωτική Συνάντηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο Αμυνταίου…



Έκκληση για μαζική αντίδραση στην κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας…



   Δυστυχώς δέκα ημέρες μετά θεωρούμε ότι η πόλη δεν αντέδρασε ως όφειλε. Οι γειτονικοί νομοί αντιστέκονται σθεναρά με ηγήτορες τους θεσμικούς φορείς τους.

Τα Πανεπιστήμια δημιουργήθηκαν από τις κοινωνίες για τις κοινωνίες και όχι από τα ΙΕΚ…



Μαθήματα στη πόλη… Η γνώση είναι δημόσιο αγαθό που ανήκει σε όλους!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σχέδιο εξόντωσης της Δυτικής Μακεδονίας από τον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας…



Με βάση το προτεινόμενο οργανόγραμμα του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, καταργείται η Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας!!!
Το… «πάρε ότι θέλεις παλιατζή» της κυβέρνησης δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει…

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ηττήθηκε στην ζούγκλα του Αγρινίου ο ΑΜΥΝΤΑΣ…



  Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο ντέρμπυ κορυφής της Β' Εθνικής, ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και τον Αμύντα Αμυνταίου, με τον τελικό 35 -19 να περνάει σε δεύτερη μοίρα...