Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτη φάρσα στη Σερβία: Πήρε συνέντευξη από πρωθυπουργό χωρίς να φορά εσώρουχο...



  Πανικός έχει δημιουργηθεί στη Σερβία από τη συνέντευξη που πήρε στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της χώρας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, πασίγνωστη παρουσιάστρια χωρίς να φοράει το εσώρουχό της!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ορίστηκαν οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Δυτ. Μακεδονίας…



  Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, ορίζονται για το χρονικό διάστημα από 1-2-2013 έως 31-8-2014, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και οι αρμοδιότητές τους ως εξής:

Δυτική Μακεδονία: Φεύγει το πανεπιστήμιο… μένουν τα τμήματα



  Υπό τη διοίκηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα τελούν σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά», που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς δεν προβλέπεται πλέον η αυτοτέλειά του.

Κοπή βασιλόπιτας από τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί μια υπέροχη βραδιά με τους ex Animo ζωντανά, με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ.

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Φλώρινας , Γιάννη Βοσκόπουλου…



Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχώρησε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Το θέμα του εμβολιασμού των ζώων κατά της λύσσας, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Το θέμα των αδέσποτων ζώων και ο εμβολιασμός των κατά της λύσσας, συζητήθηκε εκτενώς στο ημίωρο των ερωτήσεων, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.
  Ερωτήσεις επί του θέματος, τέθηκαν από τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Δημήτρη Φίστα, τον Δημοτικό Σύμβουλο, Άγγελο Ρακόπουλο, καθώς και από μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Αμυνταίου, «Η ΑΓΚΑΛΙΑ».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο μαλλιοτράβηγμα Βούλτεψη και Ραχήλ Μακρή στη Βουλή…



«Αει σιχτίρ, παλιοτσόκαρο»!!!

Η Πατελιώτισα Ραχήλ Μακρή, έκανε άνω-κάτω πάλι τη Βουλή!

Αναβολή των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών την Τετάρτη 30/01/2013, δεν θα πραγματοποιηθεί μάθημα στα πλαίσια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

2η σερί νίκη για τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 23-29, επικράτησε ο Αμύντας της ουραγού Ακαδημίας Φλώρινας, στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Β’ Εθνικής ανδρών.

Συνέντευξη του Δημάρχου Αμυνταίου...

  Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, παραχώρησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακέιμ Ιωσηφίδης, την Δευτέρα 28/1/2013, ενόψει της συμπλήρωσης των δύο χρόνων στο τιμόνι του Δήμου Αμυνταίου. Μια συνέντευξη που είχε έντονο τον χαρακτήρα του απολογισμού σχετικά με έργα που υλοποιήθηκαν, που εντάχθηκαν ή προτάθηκαν στο ΕΣΠΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Απαντήσεις σε ερωτήματα για την υγεία, την παιδεία, τον αθλητισμό και τα αδέσποτα, από τον Δήμαρχο Αμυνταίου…



  Απαντήσεις σε ερωτήματα που του ετέθησαν, έδωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης, όσον αφορά, την κατασκευή Μουσικού Σχολείου στο Αμύνταιο, την μετακίνηση της Παιδιάτρου από το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, τον εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων, καθώς και για την θέρμανση στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Αγωνιστικές δραστηριότητες του Φιλώτα Μ.Π.Σ..



 Νίκη των Παγκορασίδων και Μινι κοριτσιών επί του ΑΜΥΝΤΑ, ήττα για τους Παμπαίδες από τον ΑΡΙΩΝ Πτολεμαϊδας…

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας και αγιασμός των τμημάτων του ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου...




 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και παράλληλα πραγματοποιήθηκε, ενόψει της νέας χρονιάς, αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Λιάνης σε Βενιζέλο: «Ρίξε στην πυρά τον Παπανδρέου»…



Κόλαφος κατά του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης κατά την συνάντηση του με τον Ε. Βενιζέλο.
  Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Φλώρινας, Γιώργος Λιάνης, ήταν από τους πρώτους που είχαν αντιταχθεί στην προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και δεν κρύβει την απέχθεια του για τον «εμπνευστή» της, όπως αποκαλύπτουν και τα «Επίκαιρα» και ο Β. Γιακουμής.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Γενική συνέλευση της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου…



  Το Δ/Σ της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου καλεί τα μέλη του στην επαναληπτική γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, με θέματα:

Μήπως μας δουλεύουν;



Τα παρακάτω ερωτήματα, λένε πολλά…

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τεχνικές Διαπραγμάτευσης, από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Αμύνταιο…



  Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εργασιών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου από τον Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Θεόδωρο Κουτρούκη, με θέμα «Τεχνικές Διαπραγμάτευσης».

Έριχνε φόλες στο Αμύνταιο και …εθεάθη!!!



Επώνυμη καταγγελία εις βάρος συμπολίτη μας που "έσπερνε" φόλες!

  Γίνεται πράξη, η ενεργή συμμετοχή και παρέμβαση φιλόζωων, που δεν ανέχονται την εξόντωση –αδέσποτων και οικόσιτων τετράποδων- με τον βάρβαρο τρόπο της φόλας… 

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ηλιακός «γίγας» στη Φλώρινα…



  Σε επίκεντρο παγκόσμιου ενεργειακού ενδιαφέροντος μετατρέπεται η Φλώρινα, καθώς στα βόρεια του νομού σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το μεγαλύτερο πάρκο εφαρμογής της πλέον καινοτόμου μεθόδου αξιοποίησης της ηλιακής ακτινοβολίας στον πλανήτη! 

«Τεχνικές Διαπραγμάτευσης»…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23/01/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι: «Τεχνικές Διαπραγμάτευσης»…

Τιμή στην Αμυνταιώτισα πρωταθλήτρια Ξιφασκίας Μοσχοπούλου, από τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου..



  Ο Αμύντας Αμυνταίου πέρα από την έντονη δράση του στο χώρο της χειροσφαίρισης, ξέρει αναγνωρίζει και επιβραβεύει  τις επιτυχίες,  στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, ειδικά όταν αυτές προέρχονται από αθλητές και αθλήτριες της πόλης.

Νέες διακρίσεις για το «Κτήμα Άλφα» και το Αμύνταιο…



 Το Κτήμα Άλφα καλωσορίζει το 2013 με νέες υψηλές αξιολογήσεις της έγκριτης οινοκριτικού Julia Harding MW, όπως αυτές αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Jancis Robinson MW OBE.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ο διαχρονικός ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης…



Γράφει ο Γιώργος Θεοχαρίδης
Πτυχιούχος Ιστορικός-Φιλόλογος 
(Από την έντυπη έκδοση του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ)

  Μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου στην προσπάθεια να υπάρξει ένα κλίμα σταθεροποίησης μεταξύ των γειτονικών χωρών της σημερινή Ευρωζώνης, μπήκε σε εφαρμογή η σύνθεση του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμυνταίου εκπρόσωποι ιδιωτικής εταιρίας;



  Η ανωνυμία είναι «πολύτιμο όπλο», όταν κάποιος πρέπει να πει άφοβα την αλήθεια, να πάει κόντρα στο ρεύμα και να καταγγείλει. Από την άλλη, μπορεί να κρύβει κάθε είδους συναλλαγή, ύβρη και παρανομία

Να είστε ευτυχισμένοι. Είναι διαταγή…



  Καταπληκτική ταινία μικρού μήκους (5:11) του Σινάν Τσετίν, που έμμεσα αναφέρεται στην απαγόρευση της Κουρδικής γλώσσας και μουσικής από το Τουρκικό κράτος, αναπαριστώντας ένα αστείο περιστατικό που αφορά ανάλογη απαγόρευση των Κεμαλιστών για την τουρκική μουσική στη δεκαετία του ‘30. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Με αφορμή τον αγώνα ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου και Μ.Π.Σ. Φιλώτα…



Σκέψεις, προτάσεις και συμπεράσματα…

Αδέλφια, πατριώτες, κουμπάροι(!) κλπ συγγενείς, ένας αγώνας ήτονε και πάει!

Εκδηλώσεις «Φωτογραφικού Χειμώνα 2012 – 2013»…



Η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Αμυνταιωτών και Περιχώρων Θεσσαλονίκης…



  Την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές είχαν παλιά και νέα μέλη, φίλοι του Συλλόγου καθώς και κάτοικοι της περιοχής Αμυνταίου που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, στην κοπή βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αμυνταιωτών και Περιχώρων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ», το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΚΑΨΗΣ» στην Θεσσαλονίκη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων ΧΑΝΤΜΠΟΛ του Φιλώτα Μ.Π.Σ.

  Σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα βρίσκονται τα τμήματα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του Φιλώτα Μ.Π.Σ., καθώς, το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν οι ομάδες Νεανίδων, Μίνι Κοριτσιών, Παμπαίδες και Παγκορασίδες…

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Τιμήθηκε η μνήμη του Άκη Καναργελίδη…



  Με μια σεμνή τελετή όπου τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού, τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, Γρηγόρη Καναργελίδη, πριν την έναρξη των αγώνων του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2013 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Ο εφησυχασμός και το καλό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς δεν αρκούν…



  Ήττα για τον Φιλώτα Μ.Π.Σ. από τον Ε.Σ. Αμύντα με σκορ 20-10 στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Αμυνταίου. 
  Σε γενικές γραμμές ήταν ένας καλός αγώνας που κυριάρχησε ο Αμύντας από το πρώτο λεπτό στο σκορ και με τον Φιλώτα να υστερεί δραματικά στον τομέα των σουτ.

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ επικράτησε στον αγώνα με τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Φλώρινας…



  Σε θέαμα …ακατάλληλο για καρδιακούς, εξελίχθηκε ο αγώνας του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ανδρών, μεταξύ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου και του Μ. Αλέξανδρου Φλώρινας, με τελικό νικητή την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ με σκορ 23 - 22 και φυσικά του αθλήματος…

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ νικητής στο ντέρμπι με τον ΦΙΛΩΤΑ, με το εμφατικό 20 - 10!

Νίκησε ο καλύτερος!

  Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο αγώνας για το πρωτάθλημα ΧΑΝΤΜΠΟΛ της Α2 Γυναικών που διεξήχθει το Σάββατο 19/1/2013 στο κατάμεστο ΔΑΚ Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι κινηματογράφοι του Αμυνταίου…

Του Α.Θ.Ρ. 
(Από την έντυπη έκδοση του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ)

  Απέναντι απ’ τον Σταθμό του Τραίνου, στην αρχή της Μεγάλου Αλεξάνδρου, χάσκει μισογκρεμισμένο, ένα μεγάλο τετράγωνο ισόγειο κτήριο, με κεπέγκεια γύρο του, με ξύλινο πάτωμα και υπόγειο, με τις λάμπες του ηλεκτρικού να κρέμονται ανέπαφες, αλλά σκονισμένες, απ’ το ταβάνι του.

SOLD OUT το ΔΑΚ Αμυνταίου…



  Λίγες μόνο ώρες (19/1 και ώρα 18:00) πριν  το τοπικό ντέμπυ ανάμεσα στον Αμύντα Αμυνταίου και τον Φιλώτα Φλώρινας, για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και οι αρχικές προβλέψεις που θέλουν το ΔΑΚ Αμυνταίου να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες.

  Το παιχνίδι μεταξύ του Αμύντα Αμυνταίου και του Φιλώτα Φλώρινας, εμπεριέχει πολλές ιδιαιτερότητες, πόσο μάλλον τώρα, που διακυβεύεται η κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Τώρα που καθάρισε ο πολιτικός βίος με την παραπομπή του Παπακωνσταντινου, σκέφτομαι να μπω κι εγώ στον στίβο της πολιτικής…




Ολοκληρώθηκε η φαρσοκωμωδία με το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ και τις κάλπες στη Βουλή...


ΑΜΥΝΤΑΣ VS Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Φλώρινας…



ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

  Τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας υποδέχεται το Σάββατο στις 20:00 η ανδρική ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου. 

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ…



Πλημμύρισαν οι δρόμοι από τα δάκρυα του λαού για Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο!

Το κελάρι μας… στα χέρια σας!



Μια πρωτοπόρα ιδέα και εφαρμογή, από την Ταβέρνα ΠΑΣΠΑΛΗΣ…

Ο αγώνας που είναι ...κάτι παραπάνω από τους βαθμούς τις νίκης!



Ποια ομάδα θα ζήσει το …δράμα; Ποια θα έχει happy end; Ποιος θα γελάσει τελευταίος;
  Όλες οι απαντήσεις στα εκατοντάδες ερωτήματα που υπάρχουν γύρω από τον αγώνα ΧΑΝΤΜΠΟΛ μεταξύ ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου και ΜΠΣ Φιλώτα, θα δοθούν το Σάββατο 19 Γενάρη στις 6μ.μ.

  Εν κατακλείδι, είμαστε της άποψης πως... «ότι δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσε το»...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ...

Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης με επιχορήγηση (training voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β’ της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση…


Ποιος «μάγος» δεν έφερε δώρα στο Αμύνταιο;



 «Χριστούγεννα στο Αμύνταιο»...

  «Τιμωρήσατε το Αμύνταιο» ...με αυτά τα λόγια, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αμυνταίου για το γεγονός ότι η πόλη του Αμυνταίου δεν στολίστηκε έτσι όπως επιβάλει η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Εσάς, πάνε τα παιδιά σας σχολείο στο Αμύνταιο;



«Επικοί» διάλογοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου!
  Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμαρχος Αμυνταίου, απευθυνόμενος στον Δημοτικό Σύμβουλο Ι. Νικολαϊδη, του καταλόγισε (εκτός των άλλων), ότι τα παιδιά του δεν πάνε σχολείο στο Αμύνταιο! Τότε, επενέβη ο Δημοτικός Σύμβουλος Αποστόλης Θεοδώρου
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχει δικαιοσύνη…



  Εχθές, 15-1-2013 δικάστηκα στο Τριμελές Εφετείο Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη και αθωώθηκα. Δικάστηκα μετά από μήνυση του Ι. Βοσκόπουλου σήμερα Δημάρχου Φλώρινας και πρώην Νομάρχη Φλώρινας.

Διανομή ελαιόλαδου στους δικαιούχους του προγράμματος «Παρέμβαση» από τον Δ. Αμυνταίου…



  Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, 16/01/2013 η διανομή του προϊόντος Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου στους δικαιούχους του προγράμματος «Παρέμβαση» της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων οι οποίοι δεν έχουν λάβει το συγκεκριμένο προϊόν.

Πολύ ξύλο, δακρυγόνα και καρεκλοπόλεμος για την μεταφορά της εφορίας, σε Δεσκάτη Γρεβενών και Νάουσα. Στο Αμύνταιο!!!

Συνελήφθησαν ο Δήμαρχος Δεσκάτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ – (Α, πα-πα, εμείς στο Αμύνταιο είμαστε καλά(!) γιατρέ μου, τσιγάρο πρέφα και καφέ...)
 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...

Το el clasico του ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ στο Αμύνταιο!

Φοβερό παιχνίδι αναμένεται να γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στο ΔΑΚ Αμυνταίου για τον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας ΧΑΝΤΜΠΟΛ Γυναικών.

Έκλεισε το deal μεταξύ ΑΜΥΝΤΑ και «ΕΛΑΙΩΝΕΣ»…



 Επίσημη παρουσίαση του χορηγού για τις ομάδες ΧΑΝΤΜΠΟΛ του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…

  Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΕΛΑΙΩΝΕΣ» Χαλκιδικής, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 15 Γενάρη 2013, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τι πάει να πει ΜΑΓΚΙΑ;



Μάγκια δεν είναι να βρίζεις.
Μαγκιά δεν είναι να δέρνεις.
Μαγκιά δεν είναι να πίνεις.
Μαγκιά δεν είναι ούτε να έχεις 3 γκόμενες ταυτόχρονα.
 
Αυτό είναι μαγκιά... (γιατρέ μου)