Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ναι! όπου να 'ναι θα έρθει και η ανάπτυξη!


Προς το παρόν, ας κάνουμε προθέρμανση με....
Κύριες και επικουρικές συντάξεις: Κλιμακωτές μειώσεις
Δώρα συνταξιούχων: Καταργούνται εκτός του ΟΓΑ
Συντάξεις ΟΓΑ: Μειώνονται κατά 30 ευρώ
Εφάπαξ: Μειώνονται κατά 20-30% σε 22 Ταμεία. Επιπλέον, επιβάλλεται εισφορά σε όσους πήραν αυξημένο εφάπαξ τα προηγούμενα χρόνια….

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μύκονος τα σπάει!



  Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό πλανήτη, ο οποίος δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα που αναστενάζει κάτω από την μπότα της Τρόικας και της αρπαχτής των διεφθαρμένων πολιτικών μας.
  Έτσι, πριν λίγες ώρες τέλειωσε ο παραμυθένιος γάμος δύο ζάπλουτων Ινδών που κράτησε 4 μέρες και στοίχισε πάνω από 1 εκατ. δολλάρια. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Χαμός! Στην κατεχόμενη Ελλάδα βρέθηκε ο χαμένος δίδυμος αδελφός του Τζάκ Νόρις…




Δείτε ποιος…

Λουκέτο, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ θέλει η Τρόικα…



Θα συνεχίσετε να τους προσκυνάτε, Σαμαρά, Βενιζέλε,  Κουβέλη;
  Οι Τόμσεν και Μορς έτειναν ευήκοα ώτα στις εξαγγελίες της ελληνικής πλευράς για την εξοικονόμηση άνω των 350 εκατ. ευρώ στον τομέα της παιδείας τη διετία 2013-2014 από τις συγχωνεύσεις πανεπιστημίων και την κατάργηση ΤΕΙ, ορισμένα από τα οποία θα συγχωνευτούν με ΑΕΙ.
  Αυτό όμως που επιθυμούν είναι τα  λουκέτα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να είναι μαζικά και να προσχωρήσουν χωρίς αναβολές.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μας εξαθλιώνουν ρεεεε! Θέλουν κι άλλες αυτοκτονίες…


 Δείτε ποια είναι τα μέτρα ταφόπλακα…
 Ο ξεσηκωμός του κόσμου είναι αναπόφευκτος μετά τα συμφωνηθέντα από τους τρεις καμπαλέρος της συμφοράς (Σαμαρά, Βενιζέλο,Κουβέλη).
  Οι τρεις σωματοφύλακες της Μέρκελ και των δανειστών συμφώνησαν σε μέτρα 13,5 δις και όχι 11,6 δις! Αδιαφορώντας για τον Αρμαγεδδώνα που θα προκαλέσουν, προχωρούν στην εκτέλεση των εντολών της γερμανίδας καγκελαρίου!

Τι ΔΕΝ θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες…



  Με τέτοιες ρυθμίσεις, δεν πρόκειται να πληρώσει κανείς. Θα διακόψουν όλοι το επάγγελμά τους μόλις έρθει το εκκαθαριστικό και θα μετακομίσουν στην Αλβανία για δουλειά. Έχουμε και λέμε:

Αστυνομικοί του μεροκάματου, πανηγυρίζουν για τα έργα τους με τα γκλοπ υψωμένα!!!


  Οι …πένητες(!) αστυνομικοί των 700 και 800 ευρώ, έδειξαν για μια ακόμα φορά με προκλητικό τρόπο το σκληρό πρόσωπο του υπηρετικού προσωπικού των νεοταξιτών συγκυβερνώντων. 
  Και μετά ζητούν οι συνδικαλισταράδες της ΕΛ.ΑΣ. να τους υποστηρίξουμε!!! Όχι, δεν θα πάρουμε! Κανένας οίκτος. Να πεθάνουνε στην πείνα, όπως όλος ο κόσμος του τίμιου μεροκάματου. Όπως όλοι μας! Τελεία και παύλα. 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, τι κάζο τους κάνει ο κόσμος με το ρυθμικό «εν –δυό»!!!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κώστας Θεοδωρίδης: «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος»…



..."Υποσχόμαστε, η νίκη μας να είναι με διαφορά 1000 ψήφων"…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της συνέντευξης…

Είναι αργά για δάκρυα κ. Ψωμιάδη…



«Γιατί κ. Σαμαρά αυτά που εμένα με έβαζες και ανέβαινα  στα κάγκελα για να στηρίξω την προσπάθεια σου...γιατί απ’ αυτά δεν εφαρμόζετε τίποτα»;
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες Παναγιώτη; Ανέβαινες στα κάγκελα Παναγιώτη; Τώρα, τσιμουδιά… Είναι αργά για δάκρυα…
   Αυτά και άλλα πολλά είπε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο κ. Ψωμιάδης!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κατατοπιστική συνάντηση γονέων του εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας, από τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



Ψήφισμα απεργιακής συγκέντρωσης. Φλώρινα, 26.9.2012



Πανελλαδικό συλλαλητήριο των ΑμεΑ…



Φιλικός αγώνας ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ μεταξύ ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ και ΠΑΟΚ…




  Ο Φιλώτας ΜΠΣ στα πλαίσια της προετοιμασίας του, θα παίξει φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στο ΔΑΚ Αμυνταίου, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17.00μμ..

Παράταση της έκπτωσης από το Ωδείο Φλώρινας…



9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Φλώρινας…



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Διεστραμμένοι είναι στο υπουργείο Οικονομικών! Με πεθαμένη την αγορά, φορολογούν με συντελεστή 30% τους ελεύθερους επαγγελματίες…



  Άλλοι φάγανε τα λεφτά του κράτους, άλλοι τα φυγάδευσαν με off shore εταιρείες στο εξωτερικό, πολιτικά λαμόγια θησαύρισαν σε βάρος του λαού αλλά στο υπουργείο οικονομικών έχουν βαλθεί πώς θα ξεκάνουν τον ιδιωτικό τομέα!

Ο «μαζί τα φάγαμε», εξακολουθεί να διορίζει!



  Αυτό κι αν είναι από τα απίστευτα... Αυτό κι αν διακωμωδεί τον Μεσσήνιο και τις μεγαλεπήβολες δηλώσεις ότι θα βάλει τέλος στον ασύστολο διορισμό στο δημόσιο...
  Μείναμε έκπληκτοι διαβάζοντας το παρακάτω ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο ο «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» Θεόδωρος Πάγκαλος διορίζει άλλον έναν «κοπρίτη», σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, στη βουλή ως …πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!!!

Κώστας Θεοδωρίδης: "Σε λίγο το Αμύνταιο θα λέγεται …ΓΑΙΑμύνταιο"!



Αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα, 
η παρθενική συνέντευξη 
του Κώστα Θεοδωρίδη…

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση τιμής στον Πέτρο Κόκκαλη…



Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του,
στο Βροντερό Πρεσπών…
  Την αγωνιστική προσφορά και το επιστημονικό έργο του κορυφαίου γιατρού του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, Πέτρου Κόκκαλη, τίμησε, με μια σεμνή τελετή, η Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη, στην Τ.Κ. Βροντερού του Δήμου Πρεσπών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τουρνουά STREET HANDBALL στο Αμύνταιο…



  To Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. ο Αμύντας Αμυνταίου, σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου, την Ε.Α.Π./Ο.Χ.Ε. και την ΕΣΧΔΥΜ, διοργανώνει στον ιστορικό προαύλιο χώρο του παλαιού Ά Δημοτικού σχολείου τουρνουά street handball, με ελεύθερη συμμετοχή για όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνω σ’ έναν κάδο, η Ελλάδα των δωσίλογων! Η φωτογραφία που σοκάρει…



  Η παρακάτω φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων, βρίσκεται κολλημένο ένα χαρτί που δείχνει την απόλυτη εξαθλίωση και απελπισία ορισμένων συνανθρώπων μας…

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώην βουλευτής Φλώρινας, στην λίστα του ΣΔΟΕ για …περίεργο πλουτισμό!!!


Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Φλώρινας...........

Πιότητα που έλεγε και ο Σημίτης…



Μουσική πιότητα...
…στην καρδιά μου βάζω αμπάρες ...αρες μαρες κουκουνάρες ...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αντώνη, μαζί σου και ότι πεις…



Τρελαίνομαι για τις «αυθόρμητες» δηλώσεις που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς με μαγκιόρικο ύφος 
στην κάμερα της ΕΡΤ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Φραστική επίθεση κατά του βουλευτή Κασαπίδη στην Πτολεμαΐδα…



  Φραστική επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, μετά από ομιλία του στην Πτολεμαΐδα, σήμερα νωρίς το μεσημέρι.
  Ένας, εκ των συγκεντρωμένων πολιτών, τον κατηγόρησε για όψιμο ενδιαφέρον στο ζήτημα της αναστολής της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) Πτολεμαΐδας και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πες τα μεγάλε Τζαβάρα… Πάνω απ’ όλα η συνέπεια…



Πάνω απ’ όλα η συνέπεια λόγων και πράξεων...
  Φάγαμε στη μάπα τους παπατζήδες του ΠΑΣΟΚ δύο χρόνια, τρώμε τώρα και τους παπατζήδες της Ν.Δ.!!!
  Ρε, πότε θα του γυρίσουν τα μυαλά του κοσμάκη και θα σας πλακώσει στις γρήγορες...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δίνουν στεγνά τα κουτσαβάκια της κυβέρνησης οι Γερμανοφασίστες: Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για τις Γερμανικές αποζημιώσεις…



«Δεν χρωστάμε σε κανέναν», λένε τα γουρούνια του Βερολίνου…
  Απορρίπτει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών το ενδεχόμενο να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό μεταξύ των δύο χωρών.

Πόσοι θα ξεφτιλιστούν μ’ αυτό το βιβλίο;



Νέα βόμβα Ρουμελιώτη, για Τζέφρι και λοιπούς «συμμορίτες»…
  Ο μέχρι πρότινος μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ίσως ο μοναδικός που ανοικτά μίλησε για την προδοσία του Τζέφρι και το τραγικό φιάσκο του Μνημονίου. Άλλωστε, στη δική του κατάθεση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η δικαιοσύνη προκειμένου να αποφανθεί εάν ο ΓΑΠ πρέπει να τιμωρηθεί για το έγκλημα που διέπραξε εις βάρος της χώρας και του λαού της.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τρελό καμάκι ο σκουπιδιάρης…



Τρελό ΒΙΝΤΕΟ! 
Θα σκάσετε στα γέλια (εγγυημένα)…
Και… ψηλά το κεφάλι, εεεε!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο. Φλώρινα 2012: 600 μέρες χωρίς τρένο…



  Αύριο, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου Παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο, οι φίλοι του τρένου με τη συμμετοχή των Ενεργών νέων Φλώρινας οργανώνουν, μέρα δράσης για το τρένο που έχει συμπληρώσει 600 μέρες απουσίας από την πόλη μας.

Η Οινοποιία «ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ», κοιτάει στα μάτια τα μεγαθήρια του χώρου…



ΜΕ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΑΡΓΥΡΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!
  Η παρθενική εμφάνιση σε μεγάλους παγκόσμιους διαγωνισμούς της οινοποιίας «Βεγορίτις» του Χρήστου Μπόσκου με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας συνοδεύτηκε από  δύο μοναδικές διακρίσεις.

Ο Θανάσης Γερμανίδης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας: «Δεν ωφελούν οι εύκολες κατηγορίες και τα σχόλια»…


  Σχετικά με την απουσία μου από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012, έχω να δηλώσω τα εξής:
  Η συνεδρίαση αυτή ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή, χωρίς προσυνεννόηση με τους Βουλευτές, ώστε να πραγματοποιηθεί σε ημέρα που να μπορούν να παρίστανται και αυτοί.

Τον Ιανουάριο του 2012 η πρόεδρος της Αργεντινής είχε προειδοποιήσει την Ελλάδα…



"Στο τέλος θα σας οδηγήσουν να ξεπουλήσετε τα πάντα και όταν τα ξεπουλήσετε θα διαπιστώσετε ότι δεν ξεπεράσατε την χρεοκοπία αλλά τότε θα είναι αργά, θα χρεοκοπήσετε όπως χρεοκοπήσαμε και εμείς στην Αργεντινή"...

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες και σεξ…



  Σύμφωνα με έρευνα της Durex, το 80% των Ελλήνων κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και αυτό φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως σε χρέη στην Τράπεζα Σπέρματος. 
  Η Durex επισημαίνει πως τα στοιχεία των Ελλήνων δεν θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστα γιατί εδώ η Ελλάδα παρουσίασε ψεύτικα στοιχεία για να μπει στο ευρώ, οπότε θα σου πουν αλήθεια οι Έλληνες για το κάθε πότε κουτουπώνονται;
  Δεν είναι σίγουρο ότι είναι θετική εξέλιξη ότι οι Έλληνες κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα, γιατί, όταν έκαναν μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, κουτουπώνονταν πιο συχνά. Οπότε, σταματήστε να πλένεστε τρεις φορές τη μέρα. Είναι αφροδισιακή η μπίχλα.

Δωρεάν κλινικός και μαστογραφικός έλεγχος στην Φλώρινα…



  Δωρεάν κλινικός και μαστογραφικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Έφαγε χοντρό κράξιμο ο Στουρνάρας…



Η «χύτρα», που χρόνια τώρα βράζει, 
είναι έτοιμη να εκραγεί…
  Λίγο πριν την εκπυρσοκρότηση της χαριστικής βολής των 11,5 δις που θα ρημάξουν την χώρα, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τον τελικό σκοπό τους.
  Είναι δυνατόν να μην κατανοούν την επερχόμενη ολική καταστροφή; Είναι ακροβασία μεταξύ δοσιλογισμού και ηλιθιότητας η κάτι άλλο;
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… Εξοργισμένοι πολίτες επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για την επικείμενη νέα εξαθλίωσή τους μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που έρχονται. Η υπομονή του κόσμου προφανώς και έχει εξαντληθεί, και κυριεύεται από αλλοφροσύνη…

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή του Γιάννη Αγγελάκα προς τον Γιώργο Νταλάρα: «Δώσε τα λεφτά σου στους φτωχούς»...


Ανοιχτή επιστολή δημοσιοποίησε ο Γιάννης Αγγελάκας με την οποία προτρέπει τον Γιώργο Νταλάρα να μοιράσει την προσωπική περιουσία του στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας για να κατευνάσει τις τύψεις που, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, νιώθει για τα χρήματα που απέκτησε από τη δουλειά του...

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Η Γενοκτονία προχωράει! Σχεδιάζουν να μας θάψουν ζωντανούς!!!



  Με σχεδιο και προγραμμα προχωραει η γενοκτονια του λαου μας, ολα τα συμφωνημενα μετρα και η ελειψη κοινωνικης προνοιας οδηγουν μαθηματικα στον θανατο χιλιαδες ανθρωπους καθε ηλικιας.
  Η Τρικυβερνηση ακαθεκτη θα νομοθετησει ακομα χειροτερα μετρα και δεν θα ειναι τα τελευταια.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

…Και μετά τον Ρέμο, τι;



Ή, όλα τα ‘χε η Μαριωρή, 
ο φερετζές της έλειπε…
Γράφει ο Α.Θ.Ρ.
(Από την έντυπη έκδοση του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ)

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αμυνταίου…



  Η Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας (Παράρτημα Αμυνταίου) ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για φοίτηση στο σχολικό έτος 2012 – 2013, θα γίνονται δεκτές μέχρι

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος…


Με επιτυχία η αγωνιστική παρουσία του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας…

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Απίθανο! Παπαγάλος χορεύει …Ποντιακά!



Καταπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ! 
Δεν θα κρατιέστε απ’ τα γέλια…
(Όσο ακόμα το γέλιο δεν φορολογείται)…

Η αποθέωση της συνέπειας(!) και του αντρικού λόγου!!!



Ρουφάμε και τα λέμε, λέμε…


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας ενάντια στα καταστροφικά μέτρα της κυβέρνησης…



Κοντά τους ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. 
Θανάσης Γερμανίδης...

«Δουλειά το Σαββατόβραδο» με τον Αντώνη Τραβόλτα…


Τόσο γελοίο! Τόσο! 
Δακρύσαμε ρε antonis!
  Θέλεις απλά να μας πείσεις για την εργατικότητά* σου, ή και να μας προετοιμάσεις για τα «αναπτυξιακά» σκλαβοπάζαρα που συμφώνησες;

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Τουρκία, από τον Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας…



Και νέα μεταγραφή από τον «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου…



Ο Γιώργος Πετρίδης, στις ΕΛΠΙΔΕΣ Πάτρας…
  Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Αχαΐας γνωστοποίησε την μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιώργου Πετρίδη από τον  Αμύντα Αμυνταίου, ευχαριστώντας παράλληλα τους παράγοντες του ιστορικού σωματείου για την επίτευξη της συμφωνίας.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η θρυλική DISCO FEVER στο Αμύνταιο…



Πάμε σαν άλλοτε!!!
ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο (21/12/1984), από τα 6α γενέθλια της θρυλικής DISCO FEVER, που η φήμη της την εποχή εκείνη είχε ξεπεράσει τα στενά όρια του Νομού Φλώρινας…

ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου: "Έλα και εσύ"...



 Γεγονός οι ακαδημίες ποδοσφαίρου…
  Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η νέα διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου ξεκινά να υλοποιεί τον κύριο στόχο της, τη δημιουργία του φυτωρίου της ομάδας, της ακαδημίας.
  Σκοπός της διοίκησης είναι η πόλη του Αμυνταίου να αποκτήσει ένα σύγχρονο αθλητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά, όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο.

Τα τρία ΑΛΦΑ…



Αυτή είναι η ταυτότητα της σημερινής Κοινωνίας...

Επέστρεψε στο τεχνικό team του ΑΜΥΝΤΑ, ο Λευτέρης Ελευθεριάδης…



  Ο Λευτέρης Ελευθεριάδης  επέστρεψε στο προπονητικό team του Αμύντα Αμυνταίου, αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση των -μίνι- αγοριών του συλλόγου, με τα οποία πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση, παρουσία των δύο απερχόμενων προπονητών του τμήματος Παναγιώτη Δημητρίου και Γιώργου Θεοχαρίδη που μετακινούνται στα προμίνι.

Οι εξελίξεις ...τρέχουν!


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ: Τους ανθρώπους με τα αγριεμένα μάτια να φοβάστε!



  Οι ημέρες μετράνε αντίστροφα για το μεγάλο χαμό που θα γίνει στη χώρα. Δεν ξέρω τι λένε στις Βρυξέλλες και στα άλλα ανακτοβούλια της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης, στα χρηματιστήρια και στις «Αγορές», ξέρω πολύ καλά τι συζητάνε στα καφενεία, στις πλατείες, στις παρέες και στις συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Rock…

Δεν έχει άλλες βαθυστόχαστες σκέψεις, σήμερα. Ροκ, παλιό κι αγαπημένο. Δυνατό ροκ.
   Ο Clapton τραγουδάει για έναν παράνομο, που κατηγορείται πως σκότωσε τον βοηθό του σερίφη. Αρνείται. Όχι, λέει, εγώ τον σερίφη σκότωσα, δεν ξέρω τίποτα για κανέναν βοηθό. Αυτοάμυνα ήταν, εξηγεί. Μπέρδεμα… Αναλαμβάνει την ευθύνη του, όμως....
  Ανεβαστικός ρυθμός κι αυτός είναι που, «εκπέμποντας», σάς στέλνω. Πομπός, δέκτης δεν  είμαστε, είπαμε; Για να δούμε τι θα λάβετε....

Τώρα που γίναμε να μας κλαίνε και οι ρέγκες…



DONT CRY FOR ME ARGENTINA
I AM GREECE...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 

«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα»…



  Συσκέπτονται, βγάζουν και τις τελευταίες κόκκινες γραμμές, ξέροντας ότι τους έχουμε ήδη βγάλει κόκκινη κάρτα.
 Ψάχνουν, να ικανοποιήσουν τους μεγάλους μας προστάτες, σε μια πορεία θανάτου, ετοιμάζονται για την χαριστική βολή. Σε μια εκτέλεση που έχει ήδη γίνει.
 Αποφασίζουν χωρίς εμάς, για την εξόντωσή μας. Για εμάς!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έναρξη προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην Π.Ε. Φλώρινας...



  Συνάντηση με στόχο την πλήρη ενημέρωση των προσληφθέντων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, οι οποίοι θα απασχοληθούν για διάστημα πέντε μηνών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13.9.12 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Ποιος θα τους τιμωρήσει;



  ΟΛΟΥΣ αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας, για την «έμμεση – άμεση» ΕΞΟΝΤΩΣΗ ενός λαού;
   Έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει;
   Έχετε κάποιον άρρωστο στο σπίτι σας, κάποιον καρκινοπαθή κάποιον με σκλήρυνση κατά πλάκας..
κάποιον με κάποια χρόνια πάθηση;

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο οικονομικός απολογισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2012»…



  Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2012, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα πετυχημένες τόσο από την άποψη της συμμετοχής των πολιτών όσο και από την ψυχαγωγία που προσέφεραν, δίνεται ο οικονομικός απολογισμός των εκδηλώσεων.

Διακοπές στην πόλη. Η Σαλονίκη των καρντάσηδων…

Γράφει ο Α.Θ.Ρ.

(Από την έντυπη έκδοση του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ)
  Απολαμβάνω εξαιρετικά τις διακοπές στην πόλη. Κι όταν λέω πόλη, εννοώ την όποια μεγαλούπολη. Στην πράξη όμως, αναφέρομαι στη Σαλονίκη.
 Διακοπές σημαίνει ζέστη, ήλιος, καλοκαίρι και ψιλοαποχαύνωση. Κι ο ιδρώτας να τρέχει –χωρίς να δουλεύεις- και να στάζει στο έδαφος.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνει ο Δήμος Αμυνταίου…



Ανακοίνωση για το κλείσιμο των Δήμων 12 και 13 Σεπτέμβρη

Πάταγο με Κριστίνα Τσιομπάνου στον «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου…



  Ο Αμύντας Αμυνταίου, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ενίσχυση του γυναικείου ρόστερ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την 29χρονη Ρουμάνα περιφερειακή (1,77) Κριστίνα Έλενα Τσιομπάνου, η οποία θα έχει διπλό ρόλο στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση ηλικιακού τμήματος και συγκεκριμένα αυτού των Παγκορασίδων για την σεζόν 2012-2013.