Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Αν στον δρόμο σας συναντήστε αρκούδα…


Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην Πρέσπα…
   Με αφορμή την αύξηση των περιστατικών εμφάνισης αρκούδων σε σημεία κοντά σε οικισμούς και, λόγω της 24ωρης παρουσίας γεωργών στον κάμπο, αλλά και πολλών επισκεπτών στα μονοπάτια των Πρεσπών, ο Δήμος Πρεσπών θέλει να υπενθυμίσει ότι, μια πιθανή συνάντηση με αρκούδα, μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και να αποφευχθεί ο όποιος κίνδυνος.

Θα το τερματίσουμε το μαλακόμετρο;


  Στα ξαφνικά και με μισόλογα, το «υγιές» κομμάτι της Αγροτικής Τράπεζας μεταβιβάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς. Το «ασθενές» κομμάτι της Αγροτικής Τράπεζας που απομένει, θα το λουστούμε εγώ κι εσύ, μαλάκα. Οι μαλάκες!
  Ο Σάλλας και πάλι πρώτος μάγκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας «Η διαφορά της αξίας των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Όλα αυτά (που ξέρατε), θα τελειώσουν από Δευτέρα…


Πάνω από όλα η συνέπεια...
Όλα αυτά …θα τελειώσουν από Δευτέρα...
Από Δευτέρα ξεκινάει η καινούργια μεγάλη πορεία όλων των Ελλήνων...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

«Λε καταστρόφ» στον Άγιο Παντελεήμονα…


Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου 
(μεγάλη η χάρη σου)…
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ αυτή την φορά ταξίδεψε από την πόλη της λακκούβας και αναδύθηκε 7 χλμ δίπλα, στις λάσπες του Αγίου Παντελεήμονα…

Ας γελάσει λίγο το χειλάκι μας…


Τι κατήφεια είναι αυτή…
Ας γελάσει λίγο το χειλάκι μας…
Ας δούμε την «μαρτυρία για τον καυγά στο Μεσολόγγι» μεταξύ Αλβανών 
και Χρυσής Αυγής…

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η τελευταία συνέντευξη ενός «θύματος του ελληνικού λαού» και μιας ηγεσίας που τα ‘χουν χαμένα…


Η άλλη άποψη…
  Η αθλήτρια όλη τη χρονιά δούλεψε σκληρά για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να δώσει το παρών στο Λονδίνο, ωστόσο το όνειρο γκρεμίστηκε απότομα, δύο μέρες πριν την τελετή έναρξης των αγώνων.
  O λόγος; Η απίστευτη υποκρισία ενός λαού που έστειλε στη Βουλή την «Χρυσή Αυγή» και μιας ανυπόληπτης ηγεσίας που συναγελάζεται με τους Μιχαλολιάκους και σοκάρεται από το «χιούμορ» της Παπαχρήστου…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ο Θανάσης Γερμανίδης, για την επαναλειτουργία της γραμμής του ΟΣΕ, Θεσ/νίκης – Φλώρινας…


  Με ερώτηση του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φλώρινας, Θανάσης Γερμανίδης, επισημαίνει τα εξής:

Επιδείξτε υπομονή, γαϊδουρινή…


Αχάριστοι, έ αχάριστοι Αμυνταιώτες! 
(Μια άποψη & ένα video για τη «ΔΙΨΑ»)…
 "Λυσσάξατε" σήμερα, αγαπητοί μου φίλοι και αναγνώστες που κόπηκε η υδροδότηση από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι στο Αμύνταιο…
  Πρέπει να καταλάβετε ότι εκτελούνται έργα, συνδέεται το νέο δίκτυο ύδρευσης και πρέπει, κάποιες ώρες της ημέρας, άσχετα αν η θερμοκρασία σε συνάρτηση με την αυξημένη υγρασία σας κόβει την ανάσα, σας πνίγει...

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κύριε Κουβέλη, κάτι θέλω να σου πω…


  Διαπιστώνω πως η Δημοκρατική Αριστερά συμμορφώνεται με τις υποδείξεις μου και -με ανακοίνωσή της- ζητάει από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να ανακαλέσει την Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή «δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».
  Βλέποντας τη μεγάλη εκτίμηση που μου έχει ο κ. Φώτης Κουβέλης και το πόσο υπολογίζει την άποψή μου, θα ήθελα -πολύ φιλικά- να του πω κάτι:

Έχουν χάσει την μπάλα ή μας δουλεύουν κανονικά;


Ο αποτυχημένος της ΔΕΗ, ο άνθρωπος που καθόταν σούζα στον Φωτόπουλο, στο τιμόνι των αποκρατικοποιήσεων!!! 
  Μιλάμε για μεγάλη πατάτα. Ο άνθρωπος στον οποίο κουνούσε το δάχτυλο ο Φωτόπουλος ανέλαβε υπεύθυνος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Μιλάμε για τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΗ Αθανασόπουλο που κάθονταν σούζα στον συνδικαλιστή.
Τελικά αυτή η χώρα βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο!

Φέρτε πίσω την Βούλα Παπαχρήστου…

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν ξεπέρασε κάθε όριο...
  Είναι δικαίωμα της κυρίας Βούλας Παπαχρήστου να έχει ρατσιστικές απόψεις – ακόμα και να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί, όμως, να εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και σκοπός τους είναι να ενώνουν τις εθνότητες και να τις κρατούν μακριά από τον πόλεμο και τη μισαλλοδοξία.

Διαμάχη Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμυνταίου…


 «Θα προβούμε σε μηνύσεις», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας…
  Την αγανάκτηση του για δηλώσεις του Δημάρχου Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, καταθέτει μπροστά στην κάμερα, o πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος.
  Η αφορμή δόθηκε από τα σχόλια του Δημάρχου κατά των Πυροσβεστών, μετά την πρόσφατη πυρκαγιά του προηγούμενου Σαββάτου, σε δασώδη περιοχή της Τ.Κ. Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου.
  Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεόπουλο, τα κακοήθη και τραγελαφικά σχόλια του Δημάρχου Αμυνταίου που ακουστήκαν και κατά το παρελθόν, εναντίων των απλών Πυροσβεστών που δίνουν και την ψυχή τους την ώρα του καθήκοντος, εάν δεν αιτιολογηθούν, η Ένωση Πυροσβεστικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας,  θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…  

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Άγιος Παντελεήμονας: Ολοκληρώθηκαν τα watersports του 16 Φεστιβάλ…


  Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα watersports του 16 Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
  Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η θυσία μιας ακόμα γενιάς…

Γράφει ο Γιώργος Θεοχαρίδης
(Από την έντυπη έκδοση του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ)
  Όλο αυτό το διάστημα της Κρίσης ακούω και διαβάζω στο διεθνή τύπο (ηλεκτρονικό και έντυπο) τα ειρωνικά και συνάμα επικριτικά σχόλια για τους Έλληνες και την βραδεία  ανάπτυξη  που εμφανίζουμε σε όλους του τομείς (διοίκηση, εκπαίδευση, βιομηχανία κτλ).
  Διερωτώμαι ποια περίοδο στην Ελλάδα υπήρξαν οι ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη και πρόοδο;

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τρέλανέ μας ρε Αλόνσο και στείλε την Μέρκελ για… τσάι!


Ο Αλόνσο αφιέρωσε τη νίκη του σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα…
 «Δεν γνωρίζω πολλά από πολιτική, αλλά είναι η αλήθεια πως η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι καλή, ωστόσο ως Ισπανός οδηγός σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο το οποίο έχει σχεδιαστεί από έναν Έλληνα (σ.σ. Νικόλας Τομπάζης), είναι πολύ καλό που νικήσαμε εδώ (Γερμανία)…».
Αυτό δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο, οδηγός της F1 που κέρδισε στην Γερμανία, στην έδρα της Μέρκελ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η Φωτογραφία της ημέρας...

Μικρές νοθείες...
 «Είναι που ονειρεύεται πως φεύγει για ταξίδια
πως μπαίνει μέσα σε παλιές φωτογραφίες
ξέρει αν μπορούσε θα ‘κανε μία απ' τα ίδια
αλλά τι νόημα έχει το όνειρο χωρίς μικρές νοθείες…»

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οι Φωτογραφίες της ημέρας...


Αναδυθήκαμε, για …τα μάτια σας και μόνο!!!
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ αναδύθηκε εκ νέου σε παραλίες, για εσάς, ναι, για εσάς αγαπητοί μας αναγνώστες και σας παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα, τα αθλήματα που φέτος κάνουν θραύση και παίζονται μετά μανίας πάνω στη καυτή άμμο, κάτω απ’ τον λαμπερό Ελληνικό ήλιο (αυτόν δεν μπορούν να τον πουλήσουν!)… ΕΔΩ

16ο Φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα…


Ξεκινάει σήμερα, Σάββατο 21 Ιουνίου, το 16ο Φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αγίου Παντελεήμονα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Ιουλίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ… 

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

20 Ιούλη 1974, η εισβολή και κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία με την βοήθεια των ΗΠΑ!


20 Ιούλη 2012: Η μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής
  Εντός της ημέρας αναμένονται οι καταδικαστικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης του ΔΝΤ, των κομμάτων, αλλά αναμένουμε με αισιοδοξία τις σχετικές δηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (η Κύπρος είναι πλήρες μέλος της), του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του ΟΗΕ, των ΗΠΑ (μαζί με τη συγνώμη τους, αφού αμερικανοκίνητο ήταν το πραξικόπημα στην Κύπρο και την εισβολή) και φυσικά του... δημοκρατικού ΝΑΤΟ.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Συνείδηση…


  Με αφορμή αυτό το κολάζ που ανέβασε ένας καλός φίλος στο twitter -και υποτίθεται ότι σχολιάζει αυτό που συμβαίνει σήμερα στον ευρωπαϊκό νότο-, θέλω να γράψω μερικές σκέψεις.   
  Δεν υπάρχει καμία επανάσταση στις χώρες του νότου. Αν κάποιος πιστεύει πως οι Ισπανοί θα επαναστατήσουν επειδή αυξήθηκε ο ΦΠΑ, μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται.
  Πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από τα social media. Πραγματικά, στα social media έχεις την εντύπωση πως γίνεται συνέχεια επανάσταση και πως είναι όλοι με τα όπλα στους δρόμους.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Και οι Σλάβοι της Ελλάδας γιορτάζουν στις 20 Ιουλίου στη Μελίτη…

  Οι απανταχού ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Βουλγαρικής καταγωγής, γιορτάζουν στο Ovcharani-Μελίτη Φλώρινας το Ιlinden! Η κεντρική εκδήλωση των ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ στο Οvcharani-Μελίτη Φλώρινας στις 19 και 20 Ιουλίου. Site zaedno brakja da go proslaveme Ilinden!!! Σας προσκαλεί  o Πνευματικός μορφωτικός σύλλογος Μελίτης!!!
  Χορηγός επικοινωνίας web radio "ΣΛΑΒΟΜακεδονική Παράδοση":

Ένα χαρούμενο ξύπνημα…


ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες-παρακρατικοί.
Μην το επιχειρήσετε μόνοι σας!
Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ εκδράμει σε παραλίες ανά την Μακεδονική Γη και ως εκ τούτο οι αναρτήσεις θα πραγματοποιούνται εν καιρώ ανάπαυσης των διαχειριστών του.
Υπομονή, τα καλά έρχονται…

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Εγώ και συ, εσύ και εγώ, μόνοι πάνω στη γη…







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δέκα ανέκδοτα (μέχρι να έρθει η Τρόικα)…


- «Δεν θα απολυθούν Δημόσιοι Υπάλληλοι»!
- «Βρήκαμε ισοδύναμα μέτρα»!
- «Δεν θα περικοπούν τα Ειδικά Μισθολόγια»!

Στα γαλανόλευκα η Φλώρινα…


  Θεσμός για την πόλη της Φλώρινας έχουν γίνει πλέον οι πορείες των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών.
  Χθες, Κυριακή 15 Ιούνη, από νωρίς το πρωϊ η πόλη ντύθηκε στα γαλανόλευκα, για να σταλεί το μήνυμα σε όσους νομίζουν πως στις 20 Ιουλίου θα προωθήσουν την προπαγάνδα τους...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«Σκοτώνουν» τα δένδρα όταν γεράσουν;


Αμύνταιο, Κυριακή 15 Ιούνη 2012.
  Όχι. Δεν πρόκειται για το σαμαράκι του πρώτου πλάνου! Εξ’ άλλου δεν αποτελεί είδηση για τους Αμυνταιώτες και τους διερχομένους από το Αμύνταιο οδηγούς  το …ξηλωμένο – παράνομο σαμαράκι! Το συναντάς σε κάθε γειτονιά της πόλης, όπως και τις εκατοντάδες λακκούβες. Σου έχει γίνει βίωμα, καθημερινότητα!

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου…


  Ολοκληρώθηκε, (αργά το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιούλη 2012), η Γενική Συνέλευση των μελών του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου, με θέματα τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Κατά σειρά ψήφων εξελέγησαν:

Κι όμως, η μαύρη τρύπα υπάρχει…


 (Ηθικό δίδαγμα: Δύο τρύπες είναι καλύτερες από μια. 
Πάντα να έχεις στην τσέπη σου άλλη μια)…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ιδιωτικοποίηση στη ΔΕΗ;


Η ιστορία της ΔΕΗ της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας και τα σχέδια που επεξεργάζονται για να την ξεπουλήσουν!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Το «Σουβλάκι party» του ΕΡΜΗ Αμυνταίου…

Ακόμα ένα ηχηρό – ειρωνικό χαστούκι στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε από το Αμύνταιο…
  Με τους ήχους των Vintage Wire, τη μυρωδιά των κορεατικών να γιομίζουν την ατμόσφαιρα και την παγωμένη μπύρα να ρέει άφθονη, ολοκληρώθηκε το «Σουβλάκι party» που διοργάνωσε ο «ΕΡΜΗΣ» Αμυνταίου σε κεντρική πλατεία του Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Χωρίς έλεος, χωρίς ντροπή, χωρίς ...σάλιο !


- 1,5 δις νέα μέτρα στις επόμενες 10 μέρες   ΕΔΩ
- 24 δίς νέα μέτρα και λιτότητα μέχρι το 2030 !    ΕΔΩ
- Το νέο χαράτσι μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ με απαίτηση της τρόικα...   ΕΔΩ .
- Φωτιά τα νέα εκκαθαριστικά... ΕΔΩ
- Χυδαίες απειλές από Βερολίνο ΕΔΩ
  Δεν το χωράει ο νους, το μπαράζ αναλγησίας που ζούμε τις τελευταίες μέρες.

Η εβδομάδα που μας πέρασε, σε Ισπανία και Ελλάδα…


  Εμείς οι Έλληνες, έχοντας πλέον λύσει όλα μας τα προβλήματα, αράζουμε στις παραλίες πίνοντας φράπα. 
  Την ίδια ώρα, συνάνθρωποι μας στην Ισπανία, πολεμούν με την κρατική μηχανή ζητώντας το αυτονόητο. Δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το τελευταίο ταγκό…


APURIMAC feat ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ σ' ένα εξαιρετικό tango με τη θλίψη και τη μελαγχολία της μνημονιακής Αθήνας….
Mi Ultimo Tango en Atenas

Μουσική εκδήλωση του "ΕΡΜΗ" Αμυνταίου...

Το Δ.Σ. Ερμή Αμυνταίου σας προσκαλεί στη μουσική  εκδήλωση παρέα με τους Vintage Wire και άφθονο σουβλάκι που θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 και ώρα 22:00 στην Πλατεία Δ. Μακρή για ενίσχυση του συλλόγου. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Ξεκινάει το «RADOSSI MUSIC FESTIVAL 2012»…


Φέτος θα πάρουμε πάλι τα ...βουνά και θα ανέβουμε ψηλά, πάνω από το Ξινό Νερό 
για να ζήσουμε το πιο δροσερό high πάρτυ του καλοκαιριού! 

Μία ακόμα συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων…


  Ολοκληρώθηκε μια ακόμα συμμετοχή του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας σε Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων. Αυτή τη φορά οικοδέσποινα πόλη ήταν η Νάπολη της Ιταλίας, η οποία φιλοξένησε από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου συνολικά 30 νέους και νέες από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Πολεμήστε τα πολιτικά ανδρείκελα που ξεπουλούν τη ΔΕΗ…


Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο κυκλος των χαμενων ...υπουργων!







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίζει το πολιτικό σκηνικό…


  Την παραίτησή του υπέβαλε στον Αντώνη Σαμαρά ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. Στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει πως ...είναι γελοίο να υπάρχει υπουργείο Εργασίας στην Ελλάδα, αφού σύντομα δεν θα υπάρχει δουλειά για κανέναν.
  Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, η παραίτηση του κ. Νικολόπουλου είναι η πρώτη από μια σειρά παραιτήσεων υπουργών και υφυπουργών.

Κραυγή αγωνίας από το Σωματείο Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου…


  Στη πρόθεση κάποιων ανθρώπων, διορισμένων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις σε θέσεις «κλειδιά» διαφόρων Υπηρεσιών ή Οργανισμών, κάποια στιγμή, όταν ο νους ταξιδεύει ρομαντικά στο …άπειρο, υπάρχει η επιθυμία να αλλάξουν μια υφιστάμενη κατάσταση –πετυχημένη η μη-, αναστατώνοντας έτσι –άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα- τόσο τη δομή αυτού που υπηρετούν, όσο και τις κοινωνίες που εξαρτώνται από κάποιες τέτοιες «ριζικές» αλλαγές.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Raus...


Ένα ενδιαφέρον ΒΙΝΤΕΟ με υπότιτλους, για να το καταλάβει και ο ΓΑΠ, αν το δει ποτέ φυσικά…
  «Δεν θέλεις να γίνεις αητός, Ανθρωπάκο. Γι’ αυτό σε τρώνε τα όρνεα. 
  Φοβάσαι τους αητούς κι’ έτσι ζεις κοπαδιαστά και κοπαδιαστά εξολοθρεύεσαι. Γιατί μερικά από τα κοτόπουλα σου έχουν κλωσήσει αυγά όρνεων.

«Αγοράζουμε και τα χρυσά σας δόντια»…


Ερωτήματα προς τον Δήμο Αμυνταίου
 που χρήζουν απαντήσεις ...  
  Από το ασταμάτητο πάρτι εμπορίας χρυσού που έχει στηθεί από άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορούσε να λείπει και το Αμύνταιο…

«Είναι ξεφτίλα να μπαίνει ο βουλευτής στο λεωφορείο»!!!


  Τουλάχιστον προκλητικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Άδωνης Γεωργιάδης στην Ελλάδα της μιας αυτοκτονίας τη μέρα και όταν ο πολίτης δεν έχει τη δυνατότητα όχι να κυκλοφορήσει το αμάξι του αλλά ούτε να προμηθευτεί τα βασικά αγαθά…
Δείτε τις δηλώσεις του... 

«Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» στην Πτολεμαΐδα…

 Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε κατά τη χειμερινή περίοδο 2010-2011, η εκπληκτική κωμωδία του μεγάλου Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα - ηθοποιού Ντάριο Φο, παρουσιάζεται για μια μόνο παράσταση στην Πτολεμαΐδα.

Χτίζει ομαδάρα ο ΑΜΥΝΤΑΣ…


  Ένα συναρπαστικό πενθήμερο έζησαν οι παίκτες  του Αμύντα Αμυνταίου στο Βόλο όπου φιλοξενήθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ  -μίνι- αγοριών.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

«Όλα τα λεφτά» η Βουλή των Ελλήνων της νέας μεταπολίτευσης…

  Το κανάλι της Βουλής αρχίζει να γίνεται το αγαπημένο μας, καθώς μας χαρίζει μοναδικές στιγμές από το Ελληνικό Κοινοβούλιο! Είδαμε για πρώτη φορά βουλευτές και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να χειροκροτούν στην ομιλία του, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, βουλευτές για πρώτη φορά να μην χειροκροτούν τον αρχηγό του κόμματός τους μετά το τέλος της ομιλίας του και το μπες - βγες των βουλευτών ανάλογα με το ποιος μιλούσε στη βήμα…
  Όλα αυτά στέλνουν ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα Βουλή. Η νέα Βουλή δεν είναι "μπουρδέλο"*. Είναι αποχωρη-τήριο…
 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Έρχεται το τραίνο, τι χαρά τι χαρά!!!

Το ένα ευχάριστο νέο διαδέχεται το άλλο για τον Δήμο Αμυνταίου! 
  H πρώτη είδηση έσκασε σαν βόμβα και την διαβάσαμε σε τοπικά ΜΜΕ, ότι δηλαδή η επανασύνδεση της Φλώρινας με την υπόλοιπη χώρα μέσω σιδηροδρόμου, θα γίνει επίσημα, αύριο Κυριακή 8 Ιουλίου, (ανακοίνωσαν μάλιστα και αναλυτικά τα δρομολόγια)!

El Tio Samara…


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

Τύφλα να ’χει ο Πίου! Το νέο επίσημο μπλουζάκι του ΠΑΣΟΚ…


Θα φορεθεί φέτος πολύ…
Η σως γιαουρτιού συνοδεύεται προαιρετικά, αφού θα παρέχεται σε αυθονία στις παραλίες και όπου βρεθείτε βαδίζοντας το καλοκαίρι…