Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ήρθε ο καιρός…


Μ' αρέσει να βλέπω την άσπρη γραμμή
που αφήνουνε πίσω τα αμάξια όταν τρέχουν,
να φτάνω σε πόλεις που μόλις να έχουν
ανάψει τα φώτα και μια μουσική
να φωτίζει απαλά τις ψυχές των ανθρώπων,

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Έτσι γ@@@@@ οι γείτονες αυτών που σας χρωστάνε»...


  Μεγάλη χαρά σκόρπισε στους Έλληνες η νίκη της Ιταλίας επί της Γερμανίας για το 2012. Οι Ιταλοί τα κατάφεραν καλύτερα από την εθνική μας, απέκλεισαν τους Γερμανούς και ενθουσίασαν τους Έλληνες.
  Μιας και η Ιταλία τα πηγαίνει καλύτερα από την Ελλάδα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην πολιτική, ίσως θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε και σε αυτόν τον τομέα τις χαρές που παίρνουμε από τους άλλους.

Ο Λουκάνικος έγινε μπυραρία στην Μαδρίτη…


  Ο Λουκάνικος, ο διάσημος σκύλος των διαδηλώσεων της Αθήνας μετά από την ανάδειξή του σε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time, κατάφερε να γίνει μπυραρία στη Μαδρίτη.
  Η μπυραρία βρίσκεται κοντά σε γνωστό υπό κατάληψη χώρο της πόλης και πλέον το μπαρ έχει γίνει στέκι πολιτικών συζητήσεων και καλλιτεχνικών δρώμενων.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

6 Ιουλίου 2012: Οι Έλληνες καταθέτουμε μήνυση για εσχάτη Προδοσία κατά των πολιτικών…


  Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 θα κατατεθεί η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου και λοιπών πολιτικών για Εσχάτη Προδοσία.
  Έλληνες από όλη τη χώρα συνυπογραφούν σαν μηνυτές κατά των πολιτικών που εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.
  Συγκλονιστικά μεγάλος είναι ο αριθμός των Ελλήνων που ζητούν να συνυπογράψουν τη μήνυση κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία.

Βίντεο που όσοι και όσες οδηγείτε πρέπει να το δείτε…


Σοκάρει αλλά είναι απαραίτητο…

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Χαλαράααα… Μια μικρή φωτογραφική ιστορία…


Βιώνοντας άλλη μία …ενδιαφέρουσα καθημερινότητα στο Αμύνταιο…

«Ασθενήν έχομεν, εις τον γύψο τον βάλαμε»…


  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περίεργο είναι πως ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος -που επρόκειτο να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά- δεν γνώριζε πως μια χώρα εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο ή τον αρχηγό του κράτους.

«Καμίνι η χώρα»...


  Ξεκινάμε με το καυτό ρεπορτάζ της μέρας και με τον πρωτότυπο τίτλο «Καμίνι η χώρα»!
  Κι ενώ η χώρα έχει μετατραπεί σε καμίνι, τα χαμίνια εκδότες, διαπλεκόμενοι δεν αφήνουν τον ταλαίπωρο Σαμαρά να πάρει ανάσα. Επιχειρούν με το στανιό να του φορέσουν στο υπουργείο Οικονομικών πρόσωπο του χεριού τους με μοναδικό κριτήριο τα δάνεια, τις μπίζνες και τις διαφημίσεις που θα τους μοιράσει.
Ο Σαμαράς κινδυνεύει με γκολ από τα αποδυτήρια εαν τους ακούσει. Θα πάθει ότι ο Καραμανλής με τον Αλογοσκούφη!
Διαβάστε τώρα το καιρό...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Υποδοχή υποταγής στον Γερμανό Φούχτελ από γαλάζιο Περιφερειάρχη του Σαμαρά»…


Πόλεμος δηλώσεων 
Δακή – Κουίκ 
για τον Φούχτελ...

Ανακοινώνονται στα σχολεία της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων…


  Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους ΕΔΩ πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Πανελλαδικές 2012 - Αποτελέσματα: Εκτιμήσεις, αναλύσεις…


  Αγωνία τέλος σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι σε όλα τα σχολεία της χώρας αλλά και στο Internet καθώς θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες, τα αποτελέσματα για τις Πανελλαδικές 2012.

Έρχεται ο Τσίου…


  Ο πρωθυπουργός μας ξεπέρασε επιτυχώς το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο και είναι πλέον έτοιμος να βγάλει μάτια με την απόδοσή του τις μέρες που έρχονται (προς το παρόν στην Ευρώπη θα τον αντικαταστήσει ο Αβραμόπουλος. Βοήθειά μας).
 Έχει αφιερωθεί πολύς χρόνος και ξοδεύτηκε πολύ μελάνι για το νέο πρωθυπουργό, αλλά πιστεύω πως δεν έχουμε ακόμα πλήρη εικόνα για τον άνθρωπο και πολιτικό Αντώνη Σαμαρά. Ποιος είναι αυτός ο αγέρωχος, αειθαλής και διοπτροφόρος άνδρας που ανέλαβε την εξουσία της χώρας;
  Πως έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου; Ποιος τον βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά στην διατροφική αλυσίδα της Ελλάδας; Ποιος διέκρινε τα προσόντα του κι εκτίμησε τις ικανότητές του; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει την απάντηση:

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σφοδρή επίθεση στη «1η Γιορτή Ψαριού» στον Άγιο Παντελεήμονα…

  Σφοδρή και ανελέητη «επίθεση» του καιρού στην «1η Γιορτή Ψαριού» που διοργανώθηκε στις ακτές της λίμνης Βεγορίτιδας, στη παραλία της Τ.Κ. του Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε η χαμένη Ατλαντίδα…


…στο Αμύνταιο!

Βίντεο από το Gay Parade της Θεσσαλονίκης…


  Εντελώς απαρατήρητο θα περνούσε το gay parade, -στο οποίο είμαστε κάθετα αντίθετοι, επειδή απλά, δεν χρειάζονται παρελάσεις για τα αυτονόητα κι επειδή οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν ανάγκη από τέτοια καραγκιοζλίκια, που οργανώνουν παμπόνηροι gay δημοσιογράφοι που τους εκμεταλλεύονται για να πουλάνε περιοδικά κλπ- αν δεν υπήρχαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι: αυτοί που κάθε φορά, «τσιμπάνε» στα επικοινωνιακά κόλπα, όπως π.χ. στις δημοτικές εκλογές, που τσίμπησαν στην δήθεν κόντρα Μπουτάρη-Άνθιμου (ο Μπουτάρης νοικιάζει μια ζωή σπίτια από τον Άνθιμο) και βοηθούν στη δημιουργία του απαραίτητου «κλίματος», ώστε να διαφημίζονται οι εκδηλώσεις, με τις οποίες διαφωνούν.

Δέκα προτάσεις για το νέο μνημόνιο…


Πληθαίνουν οι προτάσεις για θέματα προς επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Μεταξύ αυτών:
1) Να είναι μικρότερο σε όγκο ώστε να μπορεί να το διαβάζει κάθε υπουργός.  
2) Να κυκλοφορεί και εικονογραφημένο.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Οι Γερμανοί μας νίκησαν με το μεγάλο τους όπλο… τη ΚΑΤΟΧΗ!


  Στην κατοχή της μπάλας κρίθηκε ο αγώνας Γερμανίας-Ελλάδας, αφού οι Γερμανοί μας νίκησαν δίκαια, έχοντας την μπάλα στα πόδια τους σε ποσοστό πάνω από 70%. Έτσι, ελλείψει μαχητικού κέντρου, λόγω της απουσίας Καραγκούνη, βρισκόμασταν συνεχώς υπό πίεση, με αποτέλεσμα το δυσάρεστο σκορ 4-2.
  Δεν πειράζει, όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες, η Γερμανία ήταν το μεγάλο φαβορί και το θαύμα δεν έγινε.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ποιοι ψήφισαν –πραγματικά- τα κόμματα στις εκλογές του Ιούνη!!!


Μια πραγματικά βαθιά ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, με 100 % επιστημονικά στοιχεία:
ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
21,4% Τρομοκρατημένοι πολίτες που φοβήθηκαν ότι θα έχαναν τις καταθέσεις τους στην τράπεζα, ύψους 1,12 ευρώ.
17,6% Τραπεζικοί υπάλληλοι που είχαν ακούσει ότι αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έμεναν άνεργοι, θα τους έπαιρναν τα σπίτια και θα τους βίαζαν τις γυναίκες.
16,2% Απελπισμένοι δάσκαλοι που δε θα άντεχαν να τους ρωτάνε τα παιδιά “γιατί κύριε;”

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Με αλφαβητική σειρά…


Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Πικραμένος, Σαμαράς. Είναι ολοφάνερο πως οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας πάνε με αλφαβητική σειρά. 
Από το «Κ» περάσαμε στο «Π», ξεμπερδέψαμε με το «Π» και τώρα είμαστε στο «Σ». 

Τελικά, δεν θα γίνει συγκυβέρνηση…


Τώρα πλάκα με κάνεις; Καθόλου ! 
Ακούστε τι λένε Σαμαράς - Κουβέλης...
Εκτός βέβαια κι αν επιμένει το ...MEGA !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Αγαπούλες, το κουράζετε…


Αφού αγαπιέστε, γιατί κολλάτε σε ψιλοπράματα και κάνετε ... ναζάκια; Τελέστε το ...μυστήριο, να τελειώνουμε, να φάμε τα κουφετάκια σας επιτέλους... Στο ναό του «Σωτήρος» είπαμε, καθώς ο γάμος σας, θα είναι «εθνικής σωτηρίας»!!!
  Άντε λέμε... Και πέντε πάνω - πέντε κάτω θα τα βρείτε και στην προίκα...

Επίδειξη Μονάδας Αεριοποίηση Αγροτικών Υπολειμμάτων στην ΕΑΣ Αμυνταίου…


  Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής – ΑΠΘ, το Εργαστήριο Τεχνολογίας Χημικών Εγκαταστάσεων – ΑΠΘ και με τη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, παρουσίασε, σήμερα Τρίτη 19 Ιούνη, την Μικρής Κλίμακας Κινητή Μονάδα Αεριοποίησης Αγροτικών Υπολειμμάτων για την Αποκεντρωμένη Συμπαραγωγή Θερμότητας και Ηλεκτρισμού στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου της.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Είμαι στα κάτω μου απόψε - «I'm Down Today»…


Αφιερωμένο σε παλιούς, καλούς φίλους 
και καλούς ανθρώπους…
 Unknown Passage - «I'm Down Today»

«Έτσι γ@@@@@ αυτούς που μας χρωστάνε»…


  Με αφορμή τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία για το EURO 2012, πολλοί Έλληνες ζουν με την ελπίδα πως η εθνική μας θα νικήσει, ώστε να φωνάξουν στους Γερμανούς το σύνθημα «Έτσι γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε». Στο ευφυές αυτό σύνθημα υπάρχει ένα τεράστιο λάθος.

Αιδώς Αργείοι - Ντροπή σας, δεν ντρέπεστε καθόλου…


Του Γιάννη Παγούνη
π. Δήμαρχου Κοζάνης

  Διαβάζουμε στο protothema της 29/5/2012 « Δραματική έκθεση της Unisef  - Ένα στα έξι παιδιά σε συνθήκες στέρησης στην Ελλάδα - ». Και την ίδια μέρα διαβάζουμε στο Kozan.gr «Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας κατά πλειοψηφία η προγραμματική σύμβαση ύψους 320.000 Ευρώ για την συντήρηση και Αποκατάσταση του Επισκοπείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης…».

Προσομοίωση Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Αμύνταιο…


  Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για όλους τους γονείς και τους μαθητές του Λυκείου Αμυνταίου, διοργανώνει το φροντιστήριο ΑΝΕΛΙΞΗ και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας με την χορηγία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και εισηγητή τον Απόστολο Κουτρουμπέλη την Τετάρτη 20-06-2012 στις 11.00 π.μ. στο  Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου με τίτλο «Προσομοίωση Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου».

Στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΧΑΝΤΜΠΟΛ, οι «μικροί» του ΑΜΥΝΤΑ…


  Με τις ευχές της τοπικής κοινωνίας για καλές εμφανίσεις να την συνοδεύουν, αναχώρησε για το Βόλο η Ομάδα Μίνι Αγοριών του Αμύντα, όπου θα λάβει μέρος  στην τελική φάση της αντίστοιχης Κατηγορίας το πενθήμερο 18-22 Ιουνίου.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το χάσμα των γενεών πιστοποιήθηκε στη κάλπη…


  ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν οι νέοι και οι ηλικιωμένοι υπό την επήρεια του κατοχικού συνδρόμου ψήφισαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Όλα δείχνουν είμαστε σε αργόσυρτη πορεία αλλαγής.
  Η Νέα Δημοκρατία έχει σχεδόν διπλάσιο ποσοστό στους ψηφοφόρους άνω των 55 ετών από εκείνο που της «δίνει» η κατηγορία 18 - 34, ο δε ΣΥΡΙΖΑ είναι πανίσχυρος σε ολόκληρο το φάσμα 18 - 54 ετών.
  Η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 20% στην κατηγορία 18 - 34, ανεβαίνει στο 24% στην ηλικιακή ομάδα 35 - 54 και …εκτοξεύεται στο 39% στους άνω των 55 ετών!!!

Τι ψήφισαν οι Δήμοι της Π.Ε. Φλώρινας…


Αποτελέσματα εκλογών στους Δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών…

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι στη Φλώρινα…


Συγκριτικά αποτελέσματα 2009 - 2012

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών – Ιούνης 2012…

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Π.Ε. Φλώρινας…


Από μία έδρα η Ν.Δ. 
και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σάντος σου βγάζουμε το καπέλο! Η απάντηση του για την Ελλάδα σε προβοκάτορα δημοσιογράφο…


Ο Φερνάντο Σάντος με μία απίστευτη ομιλία στην συνέντευξη Τύπου συγκίνησε και έδειξε πόσο δεμένος είναι με την χώρα μας.
  Δείτε τι απάντησε ο Φερνάντο Σάντος όταν δέχθηκε την παρακάτω προβοκατόρικη ερώτηση από δημοσιογράφο! «Παίξατε για να αποδείξετε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Έλληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο»;
  Δείτε το γκόλ που έστειλε την ΕΛΑΔΑ στα ουράνια!

Οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν. Σειρά μας τώρα να νικήσουμε το Μνημόνιο…


 Μήνας Ιούνιος και νίκη Καραγκούνειος...
- Η Μέρκελ ζήτησε υπογραφή Τσίπρα ότι θα κάτσουμε να χάσουμε από τη Γερμανία.
- Νικήσαμε τη Ρωσία. Δε μπόρεσαν να μας διώξουν από το Euro.
- Έξω οι Ρώσοι, μέσα οι Ρωσίδες.
- Σάββατο βράδυ αποδείξαμε ότι δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ποδοσφαίρου.
Κυριακή βράδυ αποδεικνύουμε ότι δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ευρωπαϊκής οικονομίας.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το Αμύνταιο και το Χάντμπολ πάνε μαζί!


Η φανταστική ατμόσφαιρα, η άδεια Μίκρα 
και το «μήνυμα» του Αμυνταίου...
Γράφει ο Κώστας Λιάσης
  Ένας φανταστικός κόσμος, ένα ΔΑΚ που με την ανακαίνιση έμοιαζε με «κόσμημα» και ένας πολύ όμορφος αγώνας συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ γυναικών με την αντίστοιχη της Σερβίας, την Τετάρτη 30 Μαίου στο κλειστό γυμναστήριο (ΔΑΚ) του Αμυνταίου. 

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ!!! ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στο Δημοτικό αναψυκτήριο του Αμυνταίου…


  Εκεί μεγάλωσαν διασκεδάζοντας (κυρίως), γενιές και γενιές. Όλοι μας έχουμε αναμνήσεις, φωτογραφίες και εμπειρίες από τα «πευκάκια» και το «υδραγωγείο». Μακράν, το καλυτερότερο σημείο της πόλης του Αμυνταίου για αναψυχή, ξεκούραση και …αμαρτίες! Ο αγαπημένος προορισμός των σχολικών εκδρομών, της συνάντησης της παρέας, της καθημερινής βόλτας, του ραντεβού (γενικώς).
  Στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, παρουσιάζουμε την σημερινή κατάντια του άλσους «πευκάκια», χωρίς περαιτέρω σχόλια. Για το ποιος φταίει, τα συμπεράσματα δικά σας…

Βενιζέλος – λίγο πριν το τέλος…

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γίνεται έξαλλος, ουρλιάζει και χτυπάει το τραπέζι, όταν πολίτης του επισημαίνει πως ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν έχουν την δυνατότητα -αλλά ούτε και την επιθυμία- να διαπραγματευτούν με τους Γερμανούς επειδή η Μέρκελ έχει στα χέρια της τη λίστα με τα ονόματα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που πήραν μίζες από τη Siemens. Ο πολίτης είπε αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Όταν ο Σαμαράς ήταν …ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ήξερε!!!


Όταν ο Αντωνάκης πριν ένα χρόνο (Τρίτη 28 Ιουνίου 2011) υποστήριζε: Μνημόνιο = Χρεοκοπία !!!
  Δείτε το video που ακολουθεί...

Οι Έλληνες δεν φοβούνται…


  Η τρομοκρατία και η προσπάθεια εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εκλογές δεν έχει προηγούμενο.   
  Από την Μέρκελ και τον Ολάντ μέχρι τα γνωστά παπαγαλάκια, όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να σπείρουν τον φόβο και να αποτρέψουν μια νίκη της Αριστεράς.
  Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει ο φόβος. Ειδικά στους μεγαλύτερους. Έχουν ανάγκη να φοβούνται κάτι για να ξεχνούν τον μόνο πραγματικό και μεγάλο τους φόβο: τον φόβο του θανάτου.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Φωτιά και τσεκούρι! Ποιες εκλογές…

Ο Σρόιτερ κάλεσε στην εκπομπή του το πρόσωπο των ημερών, Ι. Αμυρά. Δείτε τι είπε για την σχέση του με το ΔΗΚΚΙ, με το ΣΥΡΙΖΑ και τις εκτελέσεις των πολιτικών που ψήφισαν το μνημόνιο…


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πανίκας Ψωμιάδης: «Η Χρυσή Αυγή είναι αδελφή ψυχή της ΝΔ»!!!


Καυτό ΒΙΝΤΕΟ – ακούστε τι είπε!!!
  Η Χρυσή Αυγή είναι αδελφική παράταξη για τη ΝΔ, είπε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα Πανίκας Ψωμιάδης! 

…Όταν ανησυχεί ο νταβατζής, η πουτάνα δεν κινδυνεύει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αντί οι κυνηγετικές οργανώσεις να καθίσουν στο σκαμνί όσα μέλη τους κυνηγούν σε Εθνικά Πάρκα, σέρνουν στα δικαστήρια τους Οικολόγους!


  Μήνυση κατά των Οικολόγων Πράσινων έχουν υποβάλει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης και δύο θηροφύλακες. Προχτές παραλάβαμε το κείμενο της «έγκλησης», η οποία κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Κοζάνης και αφορά το απαράδεκτο περιστατικό λαθροθηρίας αγριογούρουνων που συνέβη πριν λίγους μήνες στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών.

...«Σας είδαμε κύριοι»!!!


  Τις τελευταίες 3 μέρες ξαναχτύπησαν στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου, ανθρωπόμορφα ζώα «ταΐζοντας» γάτες και σκυλιά με φόλες, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή τους.  

Καλώς ήρθες señoRita!

  Το νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ μόδας señoRita, κάνει επίσημα εγκαίνια σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 7:30μ.μ. και οι πάντα πρόσχαροι οικοδεσπότες του, η Μαργαρίτα Τόγια και ο Χρήστος Θωμαϊδης μας καλούν όλους, να γνωρίσουμε από κοντά τη καλοκαιρινή τάση της μόδας και να πιούμε, έτσι για το καλό, ένα κρασάκι μαζί τους…

Πόλεμος και ειρήνη…


Δείτε ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ!!!
Στο όνομα του κέρδους των πολεμικών βιομηχανιών, των πρώτων υλών, του γεωπολιτικού ελέγχου, της εκμετάλλευσης των λαών, Αμήν…

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

52 χρόνια «ΑΜΥΝΤΑΣ» Αμυνταίου…


  Το Δ.Σ. του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 52 χρόνων, από την 12η Ιουνίου 1960, συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς στον πολιτισμό και την πόλη του Αμυνταίου, αναγνωρίζοντας την προσφορά όλων των μελών που πέρασαν από το σύλλογο αλλά και όλων αυτών που από την θέση των εθελοντών ή της Διοίκησης προσέφεραν ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους στην κοινή προσπάθεια, πραγματοποίησε αγρυπνία (Μέγα εσπερινό, αρτοκλασία, όρθρος, θεία λειτουργία, επιμνημόσυνη δέηση για τα εκλιπόντα μέλη του συλλόγου).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων, κατά το διήμερο διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών, για την εξυπηρέτηση των πολιτών...

  Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παραγωγή ενέργειας από μονάδα αεριοποίησης αγροτικών υπολειμμάτων στην ΕΑΣ Αμυνταίου...


  Όπως όλοι γνωρίζουμε, η αξιοποίηση της βιομάζας για την παραγωγή ενέργειας βοηθά στη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και μπορεί –σε μεγάλο βαθμό- να αντικαταστήσει τα ορυκτά καύσιμα, ενισχύοντας παράλληλα την εθνική ενεργειακή ανεξαρτησία  μας. Όμως το υψηλό κόστος μεταφοράς της βιομάζας σε μεγάλες αποστάσεις αποτελούσε πάντα τροχοπέδη στην ενεργειακή της αξιοποίηση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...