Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μαθήματα διαμόρφωσης ροδακινιάς σε αγρότες…


  Την Τετάρτη 30 Μαΐου στην Τοπική Κοινότητα Βεγόρας του Δήμου Αμυνταίου, η Ομάδα Παραγωγών Οπωροκηπευτικών σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πιστοποίησης Συστημάτων Ποιότητας και Διευθυντή της AGROQ O.E., Δημήτρη Βακάμη, πραγματοποίησε μαθήματα διαμόρφωσης ροδακινιάς -κλάδεμα και αραίωμα-  με σκοπό προώθηση νέων σχημάτων φύτευσης ροδακίνου για την αύξηση παραγωγής.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ήττα της Εθνικής μας από την Σερβία στο χάντμπολ γυναικών (video)...

  Το κλειστό του Αμυνταίου κατακλύστηκε για μια ακόμη φορά από φίλους του χάντμπολ, η Εθνική των γυναικών, ωστόσο, δεν κατάφερε να τους ανταμείψει γνωρίζοντας την ήττα (26-21) από τη Σερβία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...

Σήμερα ο μεγάλος αγώνας ΧΑΝΤΜΠΟΛ της Γυναικείας Εθνικής μας ομάδας με τη Σερβία…


  Σήμερα, Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 6μ.μ. ο μεγάλος αγώνας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και Σερβίας, στο ΔΑΚ Αμυνταίου… 
ΒΙΝΤΕΟ … Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές και οι παράγοντες για τον σημερινό μεγάλο αγώνα…

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βίντεο – ντελίριο: Ο Max Keizer ξεβρακώνει τους πάντες και παρουσιάζει τη γυμνή αλήθεια…


  Δείτε τον οικονομικό αναλυτή Max Keizer να λέει όλη την αλήθεια για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας χωρίς φόβο και χωρίς Δέος… Δείτε τον να ξεβρακώνει τα πάντα και να τα λέει ωμά και ξάστερα… Δείτε τι μας ετοιμάζουν...
Δείχνει Πιο Έλληνας από τον Κάθε ένα που το παίζει …δήθεν Έλληνας! 
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το Αμύνταιο φοράει τα καλά του για τον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και Σερβίας…


  Το Αμύνταιο, η πόλη που «γέννησε» το ΧΑΝΤΜΠΟΛ στην Ελλάδα, φοράει τα καλά του για και φιλοξενεί τον αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και Σερβίας.
  Ο αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου, αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου, θα ξεκινήσει στις 18:00.

Απαντήσεις στα Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής…


Του Παντελή Μιντεκίδη
  Τα θέματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές. Φαίνεται πια ότι τείνει να καθιερωθεί αυτό το πολύ δύσκολο επίπεδο θεμάτων. Φυσικά είναι καλοδεχούμενο, αρκεί και στο δημόσιο σχολείο ο καθηγητής να έχει την δυνατότητα να διδάξει αντίστοιχου επιπέδου, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με τα σημερινά δεδομένα βιβλίων, οργάνωσης τάξης κα.
  Φρόντισα να δώσω περισσότερες από μία λύσεις. Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά θεωρώ απίθανο να έχει καταπιαστεί κάποιος μαθητής με αυτές, γι’ αυτό περιορίστηκα στις πλέον συνηθισμένες.

Και οι 12 Θεοί του Ολύμπου ήταν Σκοπιανοί!


Τι, δεν το ξέρατε;
  Το ρεσιτάλ γελοιότητας κακογουστιάς και πλαστογράφησης της Ελληνικής Ιστορίας και Μυθολογίας στους δρόμους των Σκοπίων συνεχίζεται με νέα ...τραγελαφικά επεισόδια.
  Το νέο επιχρυσωμένο(!) άγαλμα που έστησε το καθεστώς Γκρουέφσκι στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, μετά από αυτά του Μ. Αλεξάνδρου, του Φιλίππου κ.α. ανήκει, υποτίθεται στον Προμηθέα!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αχαριστία…


«Μη ρίχνεις πέτρα στο πηγάδι που σε δρόσισε», 
λέει ο σοφός λαός μας…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Επιτόπου αναπαράσταση της δολοφονίας Λαμπράκη, 49 χρόνια μετά…


  Ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος έκαναν αναπαράσταση της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη στο ίδιο ακριβώς σημείο, όπου το βράδυ της 22ας Μαΐου του 1963, οι άνδρες με τα μαύρα κοστούμια και τα λευκά περιβραχιόνια με το κόκκινο Z, πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση εναντίον του.
  Μετά από 49 χρόνια ο γιος του δολοφονηθέντα βουλευτή και ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στην αναπαράσταση της επίθεσης.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Γιατί δώσατε κείμενό μου στα παιδιά;»


  «Αν επέλεγα εγώ θέματα για τις εξετάσεις δεν θα έβαζα ποτέ κείμενο της Αρβελέρ»… Αυτό λέει στο «Βήμα» η ίδια η ακαδημαϊκός κυρία Ελένη Αρβελέρ σχολιάζοντας την επιλογή κειμένου της για την αρχαία τέχνη στα ερωτήματα τα Έκθεσης, την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων.
   «Γράφω δύσκολα, δεν είναι για παιδιά τα κείμενα μου» λέει η κυρία Αρβελέρ.

Λύκος στα πρόβατααα…

  Με τη βοήθεια της Νέας Δημοκρατίας έχουμε καταλάβει όλοι πόσο σατανικά και επικίνδυνα είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Όμως επειδή βαριέσαι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ας το ψάξουν λίγο ακόμα εκεί στη Νέα Δημοκρατία.

Οι δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου…


Για να έχετε πλήρη εικόνα των δημοσκοπήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώσαμε και τις επτά που κυκλοφόρησαν 
σε μία εικόνα…

Οι λακκούβες στο Αμύνταιο και η δήλωση του Δημάρχου…


  Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου σχετικά με τις λακκούβες στην πόλη του Αμυνταίου ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση, την οποία παραθέτουμε αυτούσια:

Ποια είναι τελικά τα 7 θαύματα του κόσμου;


  Μετά το τέλος του μαθήματος ο δάσκαλος ζήτησε από τους μαθητές του να κάνουν μια εργασία: Έπρεπε να γράψουν σε μια λίστα αυτά που κατά τη γνώμη τους ήταν τα σημερινά «επτά θάυματα του κόσμου».
  Όσα, δηλαδή, πίστευαν ότι υπερτερούν σε μέγεθος και αξία για τον άνθρωπο στη σύγχρονη εποχή. Το μυαλό όλων, βέβαια, -χωρίς να πολυσκεφτούν- πήγε αμέσως σε κτίρια και μνημεία που κατασκεύασαν σπουδαίοι άνθρωποι ανά τον κόσμο. Έτσι ο κάθε μαθητής ξεχωριστά ξεκίνησε την απαρίθμηση…

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Οι Φωτογραφίες της ημέρας…


  Πάντα ένα φωτογραφικό ταξίδι με το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, αποτελεί μια διαφορετική εμπειρία...
  Σήμερα αναδυθήκαμε σε κήπους και μπαχτσέδες με όμορφα λουλούδια, που η βροχούλα τους έδινε την φρεσκάδα της άνοιξης…  
  Κάποια στιγμή αναδυθήκαμε σε έναν αγρό(!) γεμάτο παπαρούνες. Μακριά στο βάθος του ορίζοντα, φαινόταν αχνά ένα μεγάλο και ψηλό δημιούργημα. Νομίσαμε ότι φτάσαμε στο Τσίτσεν Ίτζα, έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους αρχαίους οικισμούς των Μάγιας.
  Όχι, κάναμε λάθος!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Έπεσε «το ξύλο της αρκούδας» στη Βουλή…



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ένωση Ελλήνων Φυσικών: «Ζητάμε συγνώμη από τους μαθητές…»


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ως ύστατη προσπάθεια να σώσει την τιμή και το κύρος της επιστήμης, ζητά συγνώμη για αυτά τα θέματα από τις μαθήτριες και τους μαθητές που διαγωνίστηκαν σήμερα…

Απαντήσεις στα Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ...

Του Παντελή Μιντεκίδη

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δύο χρόνια μνημόνιο…


  Βίντεο για γερά νεύρα και ατσάλινο στομάχι που δείχνει την κοινωνική εξαθλίωση της χώρα μας. Δεν στο παρουσιάζουμε για να διχαστείς, αλλά για να στοχαστείς, να σκεφτείς, να πράξεις όπως πρέπει, εσύ έχεις στα χέρια σου το μέλλον των παιδιών μας, εσύ έχεις στα χέρια σου το μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Η προσωποποίηση του σάπιου…


  Στραβά πήγε η «στημένη» για τις κάμερες συζήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για τον Αλέξη Τσίπρα.
  Ο …αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μπροστά στις κάμερες διέκοψε τον κ. Γκάμπριελ όταν αυτός άρχισε να αμφισβητεί ότι μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Ο Γερμανός πολιτικός στην προσπάθεια του να «αδειάσει» τον Τσίπρα, «άδειασε» τον Βενιζέλο... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Αχ, βρε Ντόρα δεν μπορούσες να τα πεις λίγο πιο διπλωματικά;

Δημόσια δήλωση της Θεοδώρας για ΝΔ και Αντωνάκη Σαμαρά!

Χωρίς άλλα σχόλια από εμάς...

Απαντήσεις στα Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας…


                                                                       Tου Παντελή Μιντεκίδη
   Από χρόνια αναρτώ στο διαδίκτυο τις απαντήσεις στα θέματα μαθηματικών των πανελληνίων εξετάσεων. Από φέτος αποφάσισα να τα αναρτώ μόνον σε μπλογκ της Φλώρινας. 
  Τα μαθηματικά κείμενα για να γραφούν σε επεξεργαστεί απαιτούν πολύ χρόνο, γι' αυτό τα αναρτώ χειρόγραφα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και αν θέλουν να τα τυπώσουν.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Όνειρο ζω...

Και ξύπνησε ο κόσμος ένα πρωί, 
της λίμνης τα ωραία για να δει.
Μα θόρυβος πολύς τον τρόμαξε, 
τι να είναι άραγε αυτή η βοή;
Ήταν ήχος γνώριμος στην ακοή, 
που έκανε χρόνους προσμονή για να τον αισθανθεί!
Ω! τι ευτυχία, τέλος πια η αναμονή, 
περνούσε το τραίνο με ορμή, κοντά απ’ τη ΔΕΗ…

Όταν μιλάμε για «πολιτισμό», τι ακριβώς εννοούμε;;;


Το νέο βίντεο του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ…
  Ζούμε σε μια πολύ περίεργη και δύσκολη εποχή. Το ξέρουμε αυτό όλοι. Δεξιοί, ακροδεξιοί, πασόκοι, αριστεροί, ακροαριστεροί, αριστεροδέξιοι κλπ, τρέχουν και δε φτάνουν. Ραγδαίες εξελίξεις, πολλές υποχρεώσεις, μεγάλα διλλήματα και ερωτήματα.
  Πέρα όμως από την πολιτική, βάζουμε αυτό το ερώτημα, γιατί αυτό που μας «σόκαρε» -τώρα τελευταία- ήταν κάτι που αφορά τον τόπο μας, το περιβάλλον του και συνέβη όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τον γύρο της Βεγορίτιδας…
  Θέλετε να δείτε τι μας σόκαρε;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τα Σκόπια προκαλούν και πάλι. Στήνουν άγαλμα του Φιλίππου…


  Μία μέρα μετά την ψυχρολουσία στο ΝΑΤΟ, που επανέλαβε ότι τα Σκόπια δεν θα ενταχθούν στη Συμμαχία, αν δεν επιλυθεί η διαφορά της ονομασίας με την Ελλάδα, η εθνικιστική κυβέρνηση Γκρούεφσκι συνεχίζει τις προκλήσεις, με την τοποθέτηση του… ανδριάντα του Βασιλιά Φίλιππου της Μακεδονίας, σε πλατεία μπροστά από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο Τράγκας ξεφτιλίζει το γάμο Ντόρας – Αντωνάκη…


O Γιώργος Τραγκάς με το γνωστό του καυστικό του χιούμορ ξεφτιλίζει 
στη κυριολεξία την επική κωλοτούμπα Ντόρας-Αντωνάκη! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ας θυμηθούμε πως μας αντιμετώπισε η κυβέρνηση, όταν ψήφιζε το Μνημόνιο…


Όταν η αδικία γίνεται νόμος, 
η αντίσταση γίνεται καθήκον....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η νέα μεταπολίτευση – Η Αριστερά μπροστά σε νέες ιστορικές προκλήσεις…


Του Παύλου Μουρουζίδη
υποψήφιου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στο ν. Φλώρινας
  Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6 Μαΐου κατέγραψε με τον πιο εκκωφαντικό, ηχηρότερο απ’ ότι αναμενόταν, αλλά και αντιφατικό τρόπο, την καταδίκη των πολιτικών της κοινωνικής λεηλασίας που εφάρμοσαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου (Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΛΑΟΣ).

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ε ρε γλέντια! Γάμος στη Συγγρού…


  Είναι απόλαυση για μας που δεν αγχωνόμαστε με τα κομματικά, να βλέπουμε όλες αυτές τις κωλοτούμπες, που γίνονται.
 Οι πολιτικοί είχαν πάντα ως πρώτη προτεραιότητα τη δική τους επιβίωση και αλλάζουν μαντριά όταν αισθάνονται ότι δεν θα εκλεγούν, δηλαδή θα μείνουν άνεργοι. Μην τους παρεξηγείτε, μια δουλειά όπως όλες είναι η πολιτική. Απλά μη φανατίζεστε και μην πιστεύετε σε είδωλα.

O εορτασμός των πολιούχων Αγίων, στο Αμύνταιο…


  Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια πανηγύρισε η πόλη του Αμυνταίου, τους προστάτες και πολιούχους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πανελλαδικές 2012: Το θέμα της Έκθεσης για την Τέχνη…


  Σε κείμενο της Ελένης Γλύκατζη - Αρβελέρ το οποίο αναφερόταν στην Τέχνη βασιζόταν το θέμα της νεοελληνικής γλώσσας, το οποίο κλήθηκαν να αναπτύξουν οι εξεταζόμενοι κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από μαθητές που εξήλθαν από τα εξεταστικά κέντρα.

Όλη η αλήθεια για το τι ψήφισε ο Ελληνικός λαός την 6η Μαΐου…


Ειδικώς, «Περί της Εκλογικής Ωριμότητας των Φλωριναίων»

Του Παντελή Μιντεκίδη
«Μόνοι γὰρ τόν τε μηδὲν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα, ἀλλ᾿ ἀχρεῖον νομίζομεν.»
(Διότι εἴμαστε ὁ μόνος λαὸς ποὺ τὸν μὴ ἀναμειγνυόμενο καθόλου στὰ κοινὰ δὲν τὸν θεωροῦμε φιλήσυχο ἀλλὰ ἄχρηστο.)
Θουκυδίδου Περικλέους Επιτάφιος, Αθήνα 440 π.Χ.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ποδοσφαιρική ομάδα «Πόντος»…


Απαγχονίστηκαν, για να τιμήσουν τη φανέλα τους...
Από τον ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
  Στα όνειρα μου έρχεται συχνά η μακρινή φωνή της μάνας τρελής στους έρημους δρόμους και με ρωτάει με παράπονο αν κλαίνε ακόμα τα ματοπήγαδα. Με ρωτάει για κάποιους πραγματικούς ήρωες του ποδοσφαίρου. Ήταν παιδιά της γης του Πόντου. Δεν έπαιξαν ποτέ σε μεγάλες οργανώσεις.

«Άνγκελα, έλααα… Τιιι; Δεν ακούγεσαι, πάρε το μηδέν»…


Γκαμώτη μου, ντεν ακούει ο γκέρος…
  Η Μέρκελ πήρε τηλέφωνο χτες τον Παπούλια, να του ζητήσει μια συνταγή, για ...σουτζουκάκια σμυρνέϊκα.
  Ο Παπούλιας, πρώτον δεν ακούει καλά -λόγω ηλικίας. Δεύτερον δεν ξέρει καλά γερμανικά -γιατί όταν όλος ο κόσμος μάθαινε γερμανικά, αυτός ήταν αντάρτης στο βουνό-.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Σήμερα τιμούμε τις χιλιάδες αθώες ψυχές του Πόντου…

  Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
  Η άλωση της Τραπεζούντας το 1461 από τους Οθωμανούς δεν τους αλλοίωσε το φρόνημα και την ελληνική τους συνείδηση, παρότι ζούσαν αποκομμένοι από τον εθνικό κορμό. Μπορεί να αποτελούσαν μειονότητα -το 40% του πληθυσμού, αλλά γρήγορα κυριάρχησαν στην οικονομική ζωή της περιοχής, ζώντας κυρίως στα αστικά κέντρα.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης «κουνάει το δάχτυλο» σε Γιάννη Μπουτάρη και Μαρία Ρεπούση…


...τους χαρακτήρισε ψευτοαριστερούς 
και ψευτοκουλτουριάρηδες»!!!

  Και ξαφνικά, εν μέσω της εκδήλωσης μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού στο Αμύνταιο, ανέβηκε στο βήμα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Γιάννης Αντωνιάδης και σε ένα «πατριωτικό παραλήρημα», κατήγγειλε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και την Βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., Μαρία Ρεπούση, χαρακτηρίζοντας τους ψευτοαριστερούς και  ψευτοκουλτουριάρηδες»!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Εκδηλώσεις για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Αμύνταιο…


  Σε μια συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων το πρωί του Σαββάτου 19 /5/2012, αποδόθηκε η τιμή που αρμόζει στους Έλληνες του Πόντου για τις βαρβαρότητες που υπέστησαν στις δυο φάσεις της εθνοκάθαρσης σε βάρος τους.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ…


Βίντεο σοκ(!)
με τον Αλέξη 
να ...ξενοπηδάει!!!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο νέος υπέροχος ψηφιακός κόσμος του Αντώνη Κομανέτση…


  Την πραγμάτωση του ψηφιακού κόσμου που οραματίζεται ο αρχηγός της ΝΔ, είδε στο πρόσωπο του περίφημου Παν. Ψωμιάδη. Ο λαοπρόβλητος ηγέτης ανέθεσε στον Πανίκα την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τα Σκόπια.
  Ο τελευταίος που διατηρεί ανοιχτούς λογαριασμούς με την Δικαιοσύνη είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκφράσει την αποτελεσματικότητα, την ισονομία, τους αξιακούς κώδικες, την διαύγεια, τον εκσυγχρονισμό του κρατικού μηχανισμού.

Κακοήθειες…

  Να κερδίσουμε τους αστούς ανοιξοκαλοκαιριάτικα; Ε, ΟΧΙ, ιταμή και ύπουλη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ! Του πρότεινε να συνεργαστούν σε προοπτική αριστερής συγκυβέρνησης! Ευτυχώς το ΚΚΕ έκανε μια ολονύχτια επιχείρηση απαγκίστρωσης από τον Γράμμο στο Βίτσι και διατήρησε τις δυνάμεις του ανέπαφες.

Έχουμε τη λύση…


 - Είσαι αναποφάσιστος Έλληνας ψηφοφόρος; 
- Έχεις μπουχτίσει από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων; 
- Έχεις χάσει τον ύπνο σου γιατί δε ξέρεις τι να ψηφίσεις;
 - Έχουμε τη λύση...

Ξύπνα Βαγγέληηηηη…


Γράφει: Η Τάνια Ιω Γραμματικού
  ΑΝΤΙ προλόγου: περί κακού μνημονίου και καταγγελία αυτού, συζήτηση κομμένη! Όσοι κατατάσσετε εαυτόν σ' αυτήν την κατηγορία, αγνοήστε το υπόλοιπο και ρίξτε το κατευθείαν συριζα, ναι; Άντε και να τα χαιρόμαστε βρε τα πετρέλαια του Τσαβεζ...

Ο κατήφορος της ηγετικής ομάδας του ΚΚΕ…


  Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ πλέον έχει χάσει κάθε μέτρο. . Αφού με την ψευδεπίγραφη και υποκριτική "αριστερή" στροφή της το μόνο που έχει κατορθώσει είναι να στηρίζει τις κυρίαρχες πολιτικές, τώρα πλέον οδηγεί στον αυτοχειριασμό όλο αυτό τον κόσμο, που πιστός (και δίκαια) στην ιστορική παράδοση του κομμουνιστικού ρεύματος στη χώρα μας, ακολούθησε – εκών άκων – τις άθλιες πολιτικές της. Επιπλέον αμαυρώνει, στο βαθμό που κατορθώνει να το καπηλεύεται, το ίδιο το κομμουνιστικό ρεύμα.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!


  Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, σαν τα αποτελέσματα των εκλογών! Δείτε ένα απλό παράδειγμα...

Η Φωτογραφία της ημέρας...

Πήραμε τους δρόμους…
  Για την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας και την ανακούφιση των οδηγών που βλέπουν τα αυτοκίνητα τους να διαλύονται στους κακοτράχαλους δρόμους του Αμυνταίου, ειδικά τώρα που χάλασε ο καιρός, ομάδα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ βγήκε στους δρόμους της πόλης και με μεγάλη προθυμία προσέφερε βοήθεια στους απογοητευμένους και κουρασμένους από την ταλαιπωρία οδηγούς.
  Μια ακόμα κοινωνική προσφορά του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ!!!

Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω οι Έλληνες!!!


  Καθώς βαδίζουμε σε νέες εκλογές -και όλα γύρω μας είναι ανθισμένα και τα πουλιά κελαηδούν-, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στο έθνος και να σας ανακοινώσω πως όλα είναι υπέροχα και θα πάνε ακόμα καλύτερα.
  Ας ξεκινήσω από τα σίγουρα.
  Ζούμε σε μια πολύ όμορφη χώρα που έχει εξαιρετικό κλίμα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Φλώρινα καημένη, μόνιμα στην απ’ έξω ριγμένη»…


  Βρέθηκα εντελώς τυχαία σε μια σύσκεψη Δημάρχων, περιφερειακών συμβούλων και φορέων, στο Δημαρχείο Αμυνταίου, με θέμα το ΕΣΠΑ. Ξέρω τι θα πεις δύσπιστε αναγνώστη. «Κάτσε ρε μεγάλε, ακόμη δεν έβαλες υποψηφιότητα και άρχισες τα ψέματα;». Εντάξει, με ειδοποίησε για το συμβάν ο αειθαλής κοντός φίλος.
  Βρέθηκα εκεί στα μέσα της σύσκεψης. Επικρατούσε ένα κομφούζιο. Οι Δήμαρχοι κατηγορούσαν τον Δακή και την Περιφέρεια. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κατηγορούσαν τον Κουκουλόπουλο και τη νύφη του που είναι Γενική Γραμματέας διαχείρισης του ΕΣΠΑ. Και όλοι μαζί τον Πετσάλνικο (ή Πετσάλνικοου κατά Λαζόπουλο και Ρώπα).

Οι Φωτογραφίες της ημέρας…


Μετά τα χθεσινά εξοντωτικά extreme σπορ (ΕΔΩ) στη βροχερή πόλη, όλο περηφάνια για τον όμορφο τόπο μας και με σύμμαχο τον σημερινό καλό καιρό, εκδράμαμε εις τας εξοχάς, στις λίμνες μας συγκεκριμένα, για να απολαύσουμε το τοπίο… ΩΧΧΧΧ

Εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση - Μάχη για την 2η θέση μεταξύ ΝΔ - Ανεξάρτητων Ελλήνων…


Στο 12,5% η ΝΔ, στο 8% το ΠΑΣΟΚ!
  Ιδού γιατί το σύστημα εξαπολύει συνεχή πυρά εναντίον Σύριζα και Ανεξαρτήτων Ελλήνων τις τελευταίες ημέρες!